Sari la conținut

Alex si Remus

80_alex-remus-6

Alex, un amic de-al meu s-a impretenit cu Remus, un tip putin bronzat. Acum se inteleg de minune, probabil cand o creste (Remus) mare o sa-i fure masina lu’ ta-su lu’ Alex :)

Sper sa treceti peste gluma de mai sus, si sa realizati ca pana la o varsta ne placeau tiganii, toti eram la fel. Nu prea faceam diferenta atunci cand ne jucam cu lopatica. Acum in schimb, o data cu inaintarea in varsta, lucrurile s-au mai schimbat si parca nu mai stam asa aproape de ei.

De ce oare?

Oricum inocenta copilariei era minunata, nu aveam probleme, griji… totul era numai lapte si miere…

Mai multe poze cu Alex vedeti aici, navigati cu atentie ca au aparut multe noutati.

Si acum recunoasteti, nu-i asa ca va place Remus, e simpatic pustiu :P

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
14 comentarii
  1. Marius Moga 27 Apr 2010 @ 02:18

    Scuza-ma ca observ doar ce e lipsit de importanta…dar ce cauta mana aia acolo in nisip? :))

    Raspunde
  2. Un PROST 27 Apr 2010 @ 06:13

    Nu este o mana, este un leu de jucarie

    Raspunde
  3. Alina 27 Apr 2010 @ 10:54

    La final a numarat toate jucariile? Era tot inventarul? :D.

    Un copil mic nu stie el multe, a mea bebita ar baga si un paianjen in gura, de curiozitate.

    E dificil de jucat. Si Hitler a fost copil inocent la un moment dat…

    Raspunde
  4. Cezar 27 Apr 2010 @ 11:18

    la urma urmei nu e vina lui Remus, ci a parintilor sai. daca il vor educa in spiritul “smecheriei” si “manerelilor”, atunci va ajunge sa fure masini, sa plece in Spania la cersit sau sa faca diferite combinatii, ca asa a fost invatat. problema e delicata si nimeni nu o vrea rezolvata.

    Raspunde
  5. Andrea 27 Apr 2010 @ 11:32

    Cezar…nu sint chiar convinsa ca e numai vina parintilor lui “Remus”…te intreb ca om matur…citi dintre cetatenii Romaniei crezi tu ca se staduiesc sa transmita “adevarate valori ” odraslelor lor?…ei acum mai scade din astia care o fac odraslele care chiar daca le primesc isi construiesc “scara lor de valori “…ramine cam cit? Ei astia sint cei putini care mai au ceva in cap si muncesc…si au “o coloana vertebrala.”
    Restul…fac ce face cel din fata…adica fura , fac smecherii…de ce ar muncii daca o pot duce bine si in alt fel. Adica daca parlametarii fura si nu muncesc…de ce ar face-o ei? Care este diferenta dintre un “tigan” si un parlamentar? Eu cred ca sint cam la fel…amindoi nu muncesc dar traiesc din prostia celor multi…poate gresesc dar eu cam asa vad situatia la ora asta in tara.

    Raspunde
  6. Cezar 27 Apr 2010 @ 13:09

    Sa stii ca e vina noastra, pentru ca NOI (sau unii dintre noi, majoritatea) am ales politicienii aia si pentru ca NOI lasam tiganii sa ne dea in cap si sa ne foloseasca. Toti se complac in situatia actuala si, cei care pot, nu au interesul sa schimbe ceva.

    Deocamdata nu avem nici o solutie. Poate cand se va muri de foame, atunci “poporul” va reactiona. Pana atunci, se va multumi sa traiasca greu, dar sa traiasca. Si se va bucura la 2 mici si un pahar cu bere.

    Raspunde
  7. jack 27 Apr 2010 @ 14:24

    Deja il vedeti hot pe Remus? Sper si eu ca intr-o buna zi sa deveniti mai destepti, mai cu capul me umeri.

    M-am saturat de români prosti care nu stiu sa iti educe copiii si ii invata sa fie rasisti.

    Raspunde
  8. octavian 27 Apr 2010 @ 14:31

    Nu o sa va vina sa credeti, dar Remus chiar este un baiat cu bun simt.

    Eu si Mada am ramas surprinsi cat de frumos se purta cu cei de acolo, ii invita sa se joace impreuna, cu toate ca ei fusesera invatati de adorabili lor parinti ca tiganii sunt rai si il refuzau in prima faza, dar apoi intrau in joc.

    Raspunde
  9. Alina 27 Apr 2010 @ 14:34

    @Octavian, din pacate, e cam imposibil sa nu ai preconceptii.

    Si in acest caz primul gand care mi-a trecut in minte este ca s-a purtat frumos cu copiii pentru a le lua din jucarii…

    Si eu nu sunt deloc xenofoba de fire…

    Raspunde
  10. Florin M. 27 Apr 2010 @ 14:42

    Era o vorbă, ţiganul ţie prieten cât îl ajuţi, că după ori de fură ori te-njură. Educaţia şi mediu în care trăiesc fac din ei adevărate bile negre :)

    Raspunde
  11. Ghiocel07 27 Apr 2010 @ 19:25

    Voi chiar nu ati vazut romani care fac scandal oriunde si oricand, injura si vorbesc urat(chiar si cei cu multa carte), isi bat nevasta, se impusca, cersesc, scuipa, fura, circula pe sosele ca si cand ar fi proprietatea lor privata, care te sfideaza in trafic si multe altele. Sunt copii de romani mai prost educati decat un copil de tigan, care nu are nici o vina ca s-a nascut intr-o astfel de natie. Nu le iau apararea, si mie imi displac cei certati cu legea, indiferent daca sunt in tara sau in afara, indiferent ca sunt romani sau tigani. Aici educatia din scoala romaneasca care este la pamant are o mare vina, educatia din familie la fel. Unde sa mai invete un copil ceva, daca parintele este toata ziua la munca ca sa asigure traiul de pe o zi la alta, daca scoala a ajuns intr-un mare grad de degradare. Sunt copii de tigan care au un fond foarte bun, dar din pacate se pierde pe drum. Poate si din vina noastra a tuturor, ca sa nu mai spun de cea a societatii. Nu vreau sa intru in polemica cu niciunul dintre voi. Fiecare aveti dreptate in felul vostru.

    Raspunde
  12. Alina 27 Apr 2010 @ 23:09

    Nu are nimic de-a face serviciul cu educatia. Restul Europei are un amarat de concediu de maternitate de 4 luni, nu 2 ani, deci copiii sunt de la inceput la cresa si totusi sunt bine educati in ceea ce priveste acceptarea tuturor etniilor.

    Este vorba de valorile societatii, nu suntem obisnuiti cu diferie etnii si minoritati, Romania vine dupa 50 de ani de inchidere a granitelor. In Romania inca oamenii se uita stramb la un negru sau chinez.

    Eu nu sunt de acord cu tine, scoala nu te invata cei 7 ani de acasa. Si sunt absolut sigura ca la scoala nu sunt marginalizati daca nu se marginalizeaza singuri (de ex sunt murdari de imput toata clasa, nu trebuie sa fii adult ca sa iei o decizie sa stai departe de ei, un copil o va face instinctiv).

    Raspunde
  13. Andrea S. 28 Apr 2010 @ 09:06

    La faza cu scoala Ghiocel iti cam dau dreptate. As face si eu daca as fi acolo greva sa nu imi mai trimit odrasla la scoala…ca deh ii trebuiesc meditatii dupa orele de scoala si cred ca as fi indreptatita sa cred ca un dascal nu si-a facut datoria daca mai toti tre sa ia meditatii dupa orele lui.Parintii care platesc protocoale ca sa intre copii in bac …absente motivate ca tata e in partidul lui peste…samd. Asta nu e o problema a tuturor.
    Una peste alta Octavian ma bucur sa citesc ca macar copii mai sint inoenti in tara. Ma bucur ca mai sint si parinti care inteleg ca ai trata altfel decit marea majoritate nu ajuta. E un copil la fel ca toti copii…si noi adultii gresim cind nu avem curajul sa spunem ca roman, ungur , german sau tigan toti au dreptul la munca, la opinie …toti au drepturi egale…
    In alta ordine de idei nu cred ca trebuie uitat rolul pe care il are familia in educarea copiilor…un copil va trai ca adult in mare proportie ceea ce a vazut in casa…nu discut exista si exceptii…
    Ramine de vazut cum va actiona influenta familiei sale si a societatii asupra lui “Remus”…mi-as dorii sa fie sanatos si sa reuseasca in viata!!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)