Sari la conținut

O reactie la demisia papei

O reactie mai deosebita, asa. Niste curtezane gagici, au indraznit sa se bucure tocmai in Notre Dame. N-au rezolvat mare lucru, dar si-au facut simtiat prezenta.

O multime de turisti le-au fotografiat/filmat si le-au pus pe net.

Acum mamele lor sunt mandre de isprava odraslelor cu trupul dezgolit (nici macar n-au tzatze).

FRANCE/FRANCE/FRANCE/FRANCE/FRANCE/FRANCE/

si un video

Sunt curios cum o sa reactioneze doamnele, cand o sa demisioneze urmatorul papa, care conform statisticilor, o sa fie negru.

[via]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. alin 13 Feb 2013 @ 09:57

    Dragilor, o adunatura de curve ca astea de abia asteapta orice motiv destul de viabil incat sa se dezbrace la bustul gol, intr-o tenta de exhibitionism tampit, dar numai cu scopul de a urla diverse lozinci, lafaindu-si tzatzele in vazul intregii lumi, nedovedind decat ca sunt tarfe..

    Raspunde
  2. Andreea 13 Feb 2013 @ 11:21

    Fiecare se manifesta cum considera; lucrurile sunt atat de relative incat nunul simt nu are cum sa fie altfel. Asadar si creierul e relativ. N-au obtinut decat ceea ce si-au dorit si anume pubicitate gratuita. Oare? ( Candva cele care isi vindeau trupul erau prostituate dar unele care si-l ofera degeaba cum se numesc?)

    Raspunde
  3. alin 13 Feb 2013 @ 11:45

    Pai daca fiecare face ce vrea….hai sa mearga 10 barbati sa fluture din cocosel pe strada in semn de protest, sa vedem ce iese..

    Raspunde
  4. corina 13 Feb 2013 @ 12:57

    Exista femei care au impresia ca, dat fiind ca barbatilor le plac trupurile goale ale femeilor, atunci le plac aproape orice trupuri feminine si in orice imprejurare, dar uite ca iau plasa :-P …
    @alin – m-ai amuzat copios (nu ca nu ar fi existat cazuri…)

    Raspunde
  5. alin 13 Feb 2013 @ 14:17

    Pai si ti se pare normal ? Cum s-a mai spus, multi n-au inteles difereta dintre LIBERTATE si BUN-SIMT

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)