Sari la conținut

O remarca…

serban-huidu(1)Am tot auzit zilele astea "saracul Huidu, cat ghinion are saracul" si as vrea sa stabilim un lucru. Asta nu e ghinion, ghinion au avut aia care au murit, nu el…

Noroc a avut si cand a scapat cu bine din accidentul de la ski…

Nu putem acum sa spunem ca el e ghinionist in timp ce aia trei sunt morti, pe bune acum. E o perioada mai grea pentru el, dar in 4-5 ani, lucrurile o sa revina la normal, aproape ca o sa uite de incidentul asta de care acum se tot vorbeste. El are sansa sa-si vada copiii crescand, pe cand cei din Logan nu mai au nici o sansa.

Nu am nimic cu el, sunt convins ca fiecare om greseste, dar sa vorbim de ghinion in aceasta situatie nu e drept fata de cei trecuti in nefiinta…

P.S. Imi zice Dana acum ca Badea a zis acelasi lucru in emisinea de aseara, nush, eu nu am vazut-o dar daca asa a zis inseamna ca gandim la fel.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
10 comentarii
  1. gabitza 17 Oct 2011 @ 23:41

    si toata ziua m-am chinuit sa iti explic asta….

    Raspunde
  2. criserb 17 Oct 2011 @ 23:52

    @gabitza – eu vorbeam de “ghinion” aici. Subiectul pe care l-am dezbatut azi e altul, pe care nu l-am dezbatut aici, nu are nici un rost, sunt o gramada care si-au spus deja parerea, ce rost ar avea sa mi-o mai spun si eu?

    Raspunde
  3. Ionut Puiu 18 Oct 2011 @ 12:25

    Sa vezi ce pazesc astia de la Realitatea poarta lui Serbanica… Dar deh… e stire de interes national.

    Raspunde
  4. Marcela 18 Oct 2011 @ 17:58

    Corect !

    Raspunde
  5. Andrei 18 Oct 2011 @ 22:21

    Eu tot cred ca lovitura de la ski i-a sucit bibilica lu’ Huidu…

    Raspunde
  6. Andrei 18 Oct 2011 @ 22:23

    Nu stiu precis, doar cred.

    Raspunde
  7. Valy si Deima COFARU 19 Oct 2011 @ 00:33

    Aveti dreptate. Am vazut si la Mircea Badea, pe care il admir dealtfel – HUIDU nu e ghinionist , Huidu este un norocos , la cat de mult sfideaza el pericolul.
    Sanatate multa PSIHICA lui Huidu. Sa il ajute Bunul Dumnezeu sa primeasca doar pedeapsa cu suspendare.
    Fratilor sa nu uitam o treaba, cand ne jucam cu focul ne PUTEM ARDE.
    Cand ai doi copii in masina si esti soferul care trece prin situatia asta PRIETENE ESTI NOROCOS, si de acum in colo ar trebui sa traiesti mai ult pentru altii decat pentru tine.
    Sper sa nu fiu judecat gresit , dar e o nebunie de nedescris cum sunt judecate lucrurile.
    Multi il invinuiesc pe Dumnezeu ca ” ce i-a dat lui Huidu sa traiasca” OMG
    Chiar Dumnezeu s-a gandit la Huidu si a uitat de ceilalti 3 care NU MAI SUNT PRINTRE NOI , care NU MAI SE POT BUCURA DE VIATA, sau daca ne luam dupa nebuni , Dumnezeu i-a strans pe toti 3 intr-o masina si i-a oferit lui Huidu the Punisher sa ii pedepseasca. OMG
    Chiar nu mai exista respect pentru viata , uitam de 3 vieti luate , di greseala din tampenie din mai stiu eu ce , si ne gandim la cat de mult sufera unul care , indiferentde cine e , indiferent din ce motive A LUAT VIATA la trei persoana, si le-a pus in pericol pe altele 5 , incluzand aici si pe a lui , de care se pare ca nu ii prea pasa , daca dupa ce a suferit ce a suferit nu isi ia masurile de siguranta necesare.

    Raspunde
  8. Criss 19 Oct 2011 @ 08:27

    Eu sper totusi sa nu ajungi sa gandesti ca si Badea. Badea e un tip care are atat de mult venin in el incat in mod sigur daca si-ar musca limba, ar muri otravit. Se stie ca cei doi nu sunt prieteni, nu se suporta insa, sa apari la TV cu o mutra de om satisfacut si sa te bucuri de necazul altuia, e un gest incalificabil. Oricum cei de la Antene au dus zilele acestea o adevarata campanie de acuzare a lui Huidu. Sigur, e dureros ca au murit trei oameni, dar a fost vorba de un accident. Daca cel de la volanu masinii de teren s-ar fi numit “Ion” sau “Gheorghe”, stirea despre accident ar fi ramas doar la stadiul de “Stire de la ora 17”. Dar asa, fiind vorba de Huidu, pe toate canalele de televiziune apar o multime de “inteligenti” care isi dau cu parerea. Nimeni nu e in masura sa judece si sa dea cu piatra. Viata e atat de imprevizibila, nu stim ce ne asteapta maine. Si maine, oricare dintre noi poate fi in aceeasi situatie.

    Raspunde
  9. Valy si Deima COFARU 20 Oct 2011 @ 01:35

    @ Criss – scuze , trebuie sa reformulez: imi place taria cu , care Badea are curaj sa zica lucrurilor pe nume. Realitatea nu poate fi imbunatatita decat atunci cand identificam realitatea cruda si astfel gasim unde trebuie lucrat ca sa mai reparam cate una alta. Nu imi place Hidu si nici nu il condamn. Realitatea e ca suntem ceea ce gandim si ceea ce punem in univers.
    Badea nu a dat cu piatra ci doar a zis ca nu e corect sa il compatimesti pe unul care e VINOVAT de moarte unora, unul care nu are nimic in urma accidentului, pe unul caruia nimanui nu i-a facut nimeni nimic in acest accident produs de EL. Dar asa suntem noi il compatimim pe Huidu si nu ii compatimim pe atatia afectati de MOARTE , DISPARITIA a trei suflete nevinovate.
    Deci sincer , eu chiar nu mai inteleg care e logica. E adevarat ca unii sunt fanii lui Huidu , dar aia nu ii sterge nimic din VINA de a OMORI 3 oameni, care puteam fi oricare dintre noi sau dintre cei draginoua. Haideti sa nu fim snobi.
    E clar ca nu va face puscarie , va lua cu suspendare foarte probabil si dupa aceea de moarte celor trei se va uita. Cat de corect ti-i se pare treaba asta.
    Un sofer bun este acela care citeste inainte situatiile in care va nimeri.Pe strada trebuie sa gandesti pentru tine dar si pentru cei di jurul nostru , pe care NU AVEM DREPTUL saii atingem nici macar cu o vrba urata , daramite sa ii omoram.
    Am mai zis, nu il condamn, nu il vreau in puscarie dar haideti sa mai uitam de Huidu putin si sa ne gandim si la cei care i-au fost victime.

    Raspunde
  10. AndreaS 20 Oct 2011 @ 03:08

    @ valy la fel vad si eu situatia data…exact asta discutam asta seara…nu cred sa ajunga in inchisoare pentru asta( desi cinstit o merita)
    @ Andrei…si cum ramane cu permisul ala luat innainte de faza cu Austria? Cum raman toate celelalte puncte incasate? Odata si odata trebuie sa incepi sa te gandesti daca e normal sau sa risti viata ta , a familiei si a celor din jur doar pentru ca tu esti sofer.
    Eu am invatat in anii astia de condus ca port responsabilitatea celor pe care ii am in masina. Voi nu? Daca vad ca starea vremii este rea- iaca imi adaptez condusul la starea vremii. Merg mai incet, nu tai curbe pe linii continue( nu o fac nici pe vreme buna)…si daca ajung o ora sau doua mai tirziu acolo unde mi-am propus…iaca ajung mai tarziu . Din respect fata de cei din trafic , din respect fata de familia mea nu risc viata nimanui. O secunda iti poate schimba viata. Merita?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)