Sari la conținut

O sa circulam cu RATB-ul fara bilet, legal :)

Nush la ce ar folosi chestia de mai jos, si care este interesul RATB-ului sa faca asa ceva, dar mie mi se pare o prostie

Bucureştenii vor călători fără ameninţarea unei amenzi pe mijloacele de transoport în comun. Dacă până acum, orice vizită a controlorilor de bilete, ridica un autobuz în picioare, odată cu proiectul pilot pe care îl are RATB, lucrurile ar putea să se schimbe radical.
Practic, pe o linie de transport pentru o perioadă determinată, călătorii găsiţi fără abonamente sau carduri validate vor avea două posibilităţi: părăsesc mijlocul de transport fără nici o amendă, sau achiziţionează titlul de călătorie dacă vor să îşi continue drumul.

sursa

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. MooNy 16 Dec 2011 @ 17:41

    Mie mi se pare normal. Si asa nu se plateau amenzile la cate spagi se dadeau…

    Nu e mai misto in Londra? Urci in autobuz cu cardul pregatit DOAR la prima usa, fiecare om scaneaza pe rand. Daca cineva nu scaneaza/nu are daily pass/nu plateste calatoria la sofer (putin suprapret), autobuzul nu porneste din loc. Dar si cat de perfect circula aici mijloacele de transport in comun…. jos palaria.

    Raspunde
  2. criserb 16 Dec 2011 @ 17:49

    Tu iti dai seama la cum e la noi transportul, poporul sa urce numa’ pe usa din fata? Ar sta autobuzu in statie 15 mine :)

    Raspunde
  3. Valentin Palconi 17 Dec 2011 @ 01:25

    Amenzile erau o sursa importanta de venit pentru RATB, nu cred ca noua lor strategie va da roade decat daca vor angaja foarte multi controlori.

    Raspunde
  4. criserb 17 Dec 2011 @ 01:33

    Si daca o sa angajeze, sunt o gramada care circula 1 statie. Ce o sa ii impiedice pe aia sa circule? :)

    Raspunde
  5. mircea 17 Dec 2011 @ 21:04

    e penal, costa 60 de lei abonament pe toate liniile, sa circuli fara bilet!

    Raspunde
  6. criserb 18 Dec 2011 @ 02:22

    @mircea – tu citisi intregul text, chiar si acolo unde te duce “sursa”? :)

    Raspunde
  7. eu 18 Dec 2011 @ 22:46

    Eu vad ca textul specifica: “abonamente sau carduri VALIDATE ” nu LIPSA ! Nu scrie ce se intampla cu cei cu FARA abonament sau card .

    Raspunde
  8. criserb 19 Dec 2011 @ 01:03

    @eu – “Practic, pe o linie de transport pentru o perioadă determinată, călătorii găsiţi fără abonamente sau carduri validate vor avea două posibilităţi: părăsesc mijlocul de transport fără nici o amendă, sau achiziţionează titlul de călătorie dacă vor să îşi continue drumul.”

    So, nu ai bilet, te da jos si gata…

    Raspunde
  9. Nedelcu Vlad-Gabriel 7 Jan 2012 @ 16:13

    “Practic, pe o linie de transport pentru o perioadă determinată,” deci cine stie la ce ore o sa se poata circula astfel sau in ce zile … nu specifica ….

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)