Sari la conținut

O seara reusita la Stand Up Comedy

standupVa povesteam saptamana trecuta ca am sa ma duc la Stand Up Comedy. Ce nu v-am zis atunci, e ca urma sa ma duc pentru prima data la asa ceva. Deh, se mai intampla sa-mi scape si mie niste lucruri, nu le-am vazut chiar pe toate :)

Zis si facut, am fost luni seara la Grand Cinema Digiplex si contrar asteptarilor, (in principiu lumea se asteapta sa vada la cinematograf un film) acolo am urmarit un Stand- Up Comedy Show ce mi-a placut maxim. I-am avut in fata pe Costel, Vio si Micutul, trei tipi, ce ne-au oferit o ora intreaga de momente haioase. Am ras, asa cum n-am mai ras de ceva vreme si cu siguranta am sa repet experienta.

Va sfatuiesc, si chiar nu glumesc cand zic asta, sa nu va cumparati popcorn, nachos sau alte chestii d’astea, din motive de siguranta. N-as vrea sa va inecati cu cine stie ce p’acolo cand va pufneste rasul :)

Publicul a fost placut, a interactionat cu artistii (asa tre’ sa le zic nu?), a incercat unul sa faca pe desteptul p’acolo dar Micutu l-a pus repede la punct.

A fost o seara frumoasa si mi-am dat seama ca am gresit ca pana acum n-am mai fost la asa ceva, desi prietenii m-au chemat de nenumarate ori.

Poate ca o sa ma intrebati de ce m-am dus pana in Baneasa pentru asa ceva. Pai e destul de simplu. Ma simt bine acolo. Digiplex-ul e foarte misto, e net superior altor astfel de spatii din Bucuresti. Nu trebuie sa stau la doua cozi ceea ce mie imi place. Imi iau popcorn-ul si sucul in acelasi timp cu biletele. Chiar nu pricep de ce nu e peste tot asa?

Imi place de asemenea ca exista spatii pentru fumat. Eu sunt fumator si na, tre’ sa imi satisfac si acest viciu iar oamenii aia s-au gandit si la astia ca mine, facand un spatiu foarte misto in incinta cinematografului. Nu tre’ sa ies afara ca sa fumez o tigara, stiu sa-si respecte clientii.

Bun, am sa inchei acest post, recomandandu-va sa mergeti sa vedeti la Digiplex un film bun, sa urmariti un spectacol de Stand Up Comedy (in fiecare luni de la 20:30, pana pe 19 decembrie) sau poate va tenteaza Omul Pescarus.

P.S. De cate ori v-am recomandat eu ceva naspa?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)