Sari la conținut

O soluție mișto pentru protecția lemnului, împotriva focului, de la Sika

După cum probabil știți deja (pentru că v-am înnebunit cu posturile despre casă) casa pe care o construiesc este una pe structură de lemn, din panouri sandwich.

La mine lemnul a fost tratat în toate modurile în fabrică, dar studiind despre casele de lemn pe net am mai găsit o soluție foarte mișto pentru tratarea ignifugă a lemnului de la Sika.

Priviți materialul de mai jos.

Acum eu am închis deja structura, după cum se poate vedea aici.

Dar, dacă nu o închideam cred că aplicam și această substanță, Sika Pyroplast, peste toată structura de lemn. Rău nu avea ce să-i facă.

În cazul în care sunteți voi însă cu un pas în urma mea, și încă nu ați închis structura, eu zic că merită să aruncați câteva priviri asupra produsului. Detalii despre Sika Pyroplast găsiți aici.

Sunt curios dacă cei care și-au mai făcut case de lemn l-au mai folosit și dacă au avut curiozitatea să facă și ei un test precum cel din filmuleț.

Dacă l-ați testat lăsați un comentariu, că-s tare curios ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Marius 20 Aug 2015 @ 18:57

    E interesant si cat costa.

    Raspunde
  2. criserb 21 Aug 2015 @ 11:18

    @Marius – de cele mai multe ori ne gândim la preț și nu cred că este cea mai bună chestie. Au fost multe lucruri pe care le-am făcut în apartament la un preț redus, m-am zgârcit, și ulterior a trebuit să mai fac o dată.

    Acum la casă, mă uit prima dată la calitate, la durabilitatea în timp și apoi la preț.

    Raspunde
  3. Aurelian 25 Aug 2015 @ 07:29

    Salutare, costurile solutiei Pyroplast Wood (fara mana de lucru) sunt de cca 8-9euro/m2 pentru cele 3 straturi( primer, strat termospumant, strat de acoperire final-obligatoriu).
    Preturile sunt cu tva.

    Raspunde
  4. Dan 26 Aug 2015 @ 01:28

    Salut!
    Sunt constructor si activitatea o desfasor in timisoara.In momentul asta renovez o cladire istorica care are igrasie grava, deci pereti de caramida umezi.Am facut o cerere de oferta pentru solutii si tencuieli pe pereti supusi la umezeala si printre ofertanti se aflau si cei de la Sika.Ce sa mai…imi vindeau cele mai bune solutii.Le-am spus ca trebuie sa-mi recomande odata cu materialele si o echipa agreeata de ei, precum si o garantie(imobilul are 480 mp/nivel si are demisolul si jumatate din parter afectate de umezeala prelungita).in acel moment s-a oprit discutia pentru ca m-au lasat sa inteleg ca nu imi garanteaza dezlipirea tencuielii.Exista materiale bune, dar nu la Sika, crede-ma ;)

    Raspunde
  5. Andreea 9 Sep 2015 @ 12:38

    @Dan, cred ca a afirma despre niste materiale ca sunt bune sau nu ar trebui doar dupa ce le folosesti. Inteleg , totusi, ca in cazul tau nu ai ajuns sa le folosesti :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)