Sari la conținut

Ofertele de pe net merg prea bine

Am fost ieri sa-mi spal masina cu un cupon de reducere luat de pe net. Practic, m-a costat 10 lei toata treaba in loc de… 20 sau 25.

Pana sa-mi vina randul am stat putin de vorba cu patronul spalatoriei. Mi-a zis ca ii merge de minune de cand cu oferta pe net. Ba era putin depasit de situatie si regreta ca a scos la vanzare atat de multe cupoane.

In concluzie, netul vinde si vinde foarte bine. Imi zicea ca de cand a scos la vanzare cupoanele de reducere a spalat peste 2000 de maisini numa’ pe cupoane, plus restul care au venit normal.

So, cine a zis ca netul nu vinde?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. MooNy 15 Jun 2011 @ 12:09

    Netul nu vinde in anumite situatii. Cauta pe bloguri despre cupoane la saloane sau la masaj unde clientii au fost tratati ca niste chestii “expendable”. De ex:

    http://coltulcameliei.blogspot.com/2011/05/pareri-un-mare-nu-pentru-cinema-studio.html

    Raspunde
  2. criserb 15 Jun 2011 @ 12:19

    Depinde si de ce iei de pe net. Uite de exemplu daca imi spalau prost masina ii bateam la cap pana o spalau bine. Nu plecam de acolo pana nu eram multumit.

    Adevarul e ca cei care ofera servicii naspa degeaba mai fac campaniile astea. Asta e scopul, sa-ti aduci clientii cu un pret mic, care sa revina ulterior incantat de serviciile primite. Daca nu-i servesti cum trebuie, ai mai pierdut si bani pe campanie si ramai si fara clienti. Un feedback negativ nu ajuta pe nimeni…

    Raspunde
  3. Andy 15 Jun 2011 @ 13:48

    Cristi… chestiile astea pe cupoane se preteaza la alte afaceri, de genul restaurantelor, unde vine omul si-si ia un produs pe cupon, dar isi mai cumpara si altceva pe langa. La spalatorie… te duci odata, si apoi cauti alta oferta :) N-ai ce sa-i vinzi in plus la om si poate ai facut oferta degeaba.

    Raspunde
  4. add 15 Jun 2011 @ 14:26

    merge si la spalatorii, din volum. ia fa 2000 * 10. In plus, spalatorii mai fac si o groaza de bacsis.

    cand stii ca ai sta o zi degeaba, bagi niste cupoane de astea si muncesti putin baietii.

    Raspunde
  5. criserb 15 Jun 2011 @ 14:59

    @Andy – pe langa ceea ce a zis @add mai vezi si cum spala aia masinile. Mi-e mi-a placut, si nu atat omul care a spalat-o pe a mea ci intreg procedeul, care era altul decat cel vazut pana acum. In plus, patronul controla personal fiecare masina si le intorcea la spalat daca nu erau perfect curate. Iti poti face o parere totusi despre respectiva spalatorie.

    Raspunde
  6. Alexandra 15 Jun 2011 @ 16:56

    @add..2000 de cupoane * 5 lei. in cazul in care nu stiati, comisionul firmei care face promovarea online este de 50%.

    Raspunde
  7. Cristian Pirvu 16 Jun 2011 @ 16:57

    Netul nu vinde foarte bine. Ofertele de genul asta, cu reduceri de 50%-70% se dau foarte bine indiferent de mediul in care sunt promovate. Netul nu are nici un merit in afacerea asta in afara faptului ca ofera o viteza de promovare mai buna.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)