Sari la conținut

Slabiti si voi pana la un punct

Va povesteam eu, ca acum, odata cu sosirea anotimpului cald, o multime de fete din jurul meu sunt la "cura de slabire". Probabil si in anturajul vostru e cam la fel.

Sper doar sa va opriti la un moment dat din cura voastra si sa nu ajungeti ca fetele de aici.

Ar fi pacat.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. MooNy 15 Jun 2011 @ 11:56

    Nu vreau sa isc o noua polemica despre greutate, insa vad ca ai un oarescare fetis in ceea ce priveste greutatea altora. Femeile se pun pe slabit primavara in principiu din cauza trecerii de la frig la cald. Nu exista atat de multe solutii ca iarna sa slabesti (nu ca sarbatorile ar ajuta cu ceva), dar primavara e soare, e cald si totodata racoare, sunt legume si fructe proaspete, nu cauciuc de supermarket si se poate.
    Si da exista grase pe lumea asta cum exista si grasi, exista femei obeze imbracate cu cel mai prost gust cum exista su burtosi despuiati in soare scarpinandu-se la oo.

    La fel cum exista nebune care cred ca oasele arata mai bine ca pielea sau fete (sa si una din cele mai bune prietene ale mele) care are o problerma grava la stomac si la 1.74 nu poate trece de pragul de 50kg (variaza intre 46 si 48-49 in zilele bune). Asta e, deal with it. Te plangi prea mult de femei prea grase, prea slabe. Unele au vointa, altele nu, unele au conditii medicale pe care ori nu si le trateaza, ori nu stiu sa le trateze, exista femei care inca cred in “dietele din click/libertatea pentru femei”. Suntem slabi, grasi, obezi, urati, frumosi, prosti destepti, dar gata cu postarile despre cum ar trebui sa fie toate femeile in viziunea ta. Atata timp cat problema nu exista asupra sotiei, mamei, amicelor, nu inteleg unde este treaba ta sau a celor care nu se lovesc cu astfel de probleme sa se intrebe DE CE.

    Pentru ca nu sunt bani, vointa, metabolism, pentru ca exista lene sau exista credinta in diete “minune” care nu fac decat contrariul, atata timp cat o tura la un nutritionist te costa de te rupe la buzunare, atata timp cat legumele si fructele sunt “de sera” cu gust zero ddar pret triplu, atata timp cat o sa mai vezi barbati umflati prin fund cu gaz de la bere, carnati, mici si alune, o sa vezi si femei grase, cum o sa vezi si aschilambice. Deal with it.

    Raspunde
  2. c.paul 15 Jun 2011 @ 12:16

    @MooNy: +1

    Raspunde
  3. maddy 15 Jun 2011 @ 12:22

    iarna si animalele se ingrasa, ca sa suporte frigul mai bine. omul e tot animal…
    vara ai N posibilitati de facut miscare in aer liber/slabit: inotul la strand, jogging in parc, mers cu bicicleta/role.
    vara e plin de fructe/legume atat ieftine cat si proaspete asa ca e mai usor sa mananci sanatos.
    nu e nici o problema/rusine sa vrei sa arati mai bine vara si sa pierzi cele 2-3 kg acumulate de`a lungul iernii.
    legat de anorexie, aia e o boala psihica deja, cunosc multe femei care au grija la ce mananca si fac sport si nu sunt in nici un pericol sa devina anorexice pentru ca sunt persoane echilibrate.

    Raspunde
  4. criserb 15 Jun 2011 @ 12:22

    @MooNy – n-am un fetish dar nu-mi plac extremele si in special cei/cele care se vaita toata ziua ;) in rest, +1 si de la mine!

    Raspunde
  5. Ana 15 Jun 2011 @ 17:23

    Bravo Moony!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)