Sari la conținut

Orange 4G oriunde in Bucuresti

Dimineata m-a asteptat la scara o masina cu sofer. Pe bancheta din spate am gasit o tableta Samsung pe care urma sa testez felul in care merge netul prin capitala.

A fost o surpriza din partea Orange, care in felul asta m-a anuntat ca Orange are acoperire 4G pentru intreg Bucurestiul.

orange 4g

Prima data am plecat spre biroul sotiei, apoi am ajuns si eu la munca. Pe tot drumul am stat pe tableta si pot sa va spun ca 4G-ul se misca foarte bine, peste tot pe unde am fost. Semanalul a fost aproape full peste tot si minim 2 liniute atunci cand a fost mai slab.

Mai departe va las cu o parte din comunicatul de pres, primit acum pe mail.

Am sa revin zilele astea cu mai multe detalii despre 4G, pentru ca am ocazia sa-l testez ;)

Orange anunţă astăzi extinderea acoperirii 4G şi devine primul operator care le oferă clienţilor săi internet la viteze 4G în toată capitala.

Începând din această toamnă, toţi clienţii Orange, abonaţi sau utilizatori de cartele Orange PrePay, au acces la serviciile de internet la viteze 4G, atât prin planuri tarifare compatibile, cât şi prin opţiuni dedicate. Astfel, clienţii Orange PrePay sunt primii utilizatori de cartele preplătite din România care pot naviga pe internet la viteze 4G.

De asemenea, clienţii Orange pot cumpăra la preţuri speciale smartphone-uri şi tablete compatibile 4G: Nokia Lumia 625 la preţul de 49 de euro şi Blackberry Q5 la 129 de euro cu Panteră 23, Samsung Galaxy SIII 4G la 0 euro cu Business Open 45, Samsung Galaxy S4 la 0 euro cuBusiness Open 65 şi tableta Samsung Galaxy Note 10.1 4G la 399 de euro cu abonamentul ColibriExplore 15. Preţurile includ TVA şi sunt valabile la activarea sau prelungirea pe o perioadă de 2 ani a abonamentelor menţionate.

Tehnologia 4G aduce o şi mai bună experienţă la utilizarea serviciilor de divertisment pe care Orange România le are în portofoliu, precum serviciul Deezer, prin intermediul căruia clienţii pot asculta peste 25 de milioane de melodii, şi Orange TV Go, ce oferă acces la canale de televiziune, filme şi videoclipuri pe PC, smartphone şi tabletă, oriunde şi oricând.

În prezent, Orange are acoperire 4G în Bucureşti şi zona metropolitană din nordul oraşului, precum şi în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, unde oferă servicii de internet la viteze de până la 75 Mbps pentru download şi 37,5 Mbps pentru upload.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. un_om 2 Oct 2013 @ 17:52

    e foarte interesant cum la Brasov e cvasi-inexistent insa la comarnic (mare metropola cu multi abonati 4G) merge de rupe 3 sau chiar 4 linii de semnal. da pe Orange.

    Raspunde
  2. criserb 2 Oct 2013 @ 17:53

    @un_om – in Bucuresti era acoperit doar nordul orasului, asa a fost de la inceput, de astazi este acoperit tot orasul…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)