Sari la conținut
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. DonDraperJr 17 Nov 2011 @ 15:27

    chiar ma intrebam cum de le-a venit alora ideea sa faca un viral asa de interesant pentru covrigi de buzau si chiar eram uimit ca parea o idee originala. dar se pare ca advertisingul nostru nu mai are pic de originalitate.

    Raspunde
  2. Cezar 17 Nov 2011 @ 16:02

    E greu sa faci ceva ce nu s-a mai facut. Dar poti macar sa incerci… :)) Ce n-am inteles eu din viralul romanesc… de ce “actorii principali” sunt moldoveni?

    Raspunde
  3. criserb 17 Nov 2011 @ 16:23

    @Cezar – probabil fac misto de cei care cred ca Buzaul este in Moldova. Sunt destui care cred asta :)

    Raspunde
  4. Anunturi 18 Nov 2011 @ 11:45

    Eu nu am nimic cu oamenii. Sunt tineri, nu cred ca au deranjat pe cineva ca s-au inspirat din alta parte. Ceea ce ma deranjeaza este ca companiile de publicitate din Romania se dau foarte mari si tari si smechere si nu sunt in stare sa faca o reclama care sa nu fie inspirata sau copiata total dintr-o reclama, filmulet, scurt metraj mai necunoscut din afara. Iau cazul cel mai recent de la Cosmote, reclama cu fluturele. Dupa ce a inundtat televiziunea si vorbea toata lumea de ea, surpriza, era copiata dupa un scurt metraj din nu stiu ce tara.
    http://www.youtube.com/watch?v=mNK6h1dfy2o

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)