Sari la conținut

In atentia fanilor Autosoft

AUTO SOFT SERVICE ROTIPentru ca am vazut ca sunt o gramada de fani Autosoft pe aici pe blog, vreau sa le sugerez un articol scris de Piticu. E doar o intamplare din viata lui ce implica Autosoft Service.

In completarea lui eu mai zic ca nu-mi plac pentru:

  • au preturi exagerat de mari.
  • de fiecare data cand ma duc acolo imi spun ca trebuie sa imi schimb jantele ca sunt naspa, sau cauciucurile, sau gasesc ei ceva sa-mi bage pe gat.
  • te trateaza de sus daca nu ai BMW sau Mertan.

Ca sa fiu sincer, n-am avut probleme cu serviciile lor, dar hai sa nu-i mai laudam atata, sunt totusi un service de roti.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
27 comentarii
  1. myr 17 Nov 2011 @ 11:38

    daca te referi la cei din Dudesti, ai dreptate.
    eu recent am fost la o noua locatie de a lor din Baneasa unde au fost foarte amabili si in plus mi-au dat si card de reducere 10%
    aia din Dudesti mi-au raspuns cam in sila la telefon si aveau fix atitudinea aia de superioritate de care zici si tu. cumva tipic pt. RO, te cauta prea multi – devii nesimtit…

    Raspunde
  2. Alexandru Savu 17 Nov 2011 @ 11:42

    Hehe,
    O să vb despre Autosoft-ul de pe lângă Mall Vitan că doar cu el am colaborat timp de 4 ani.

    Îți dau dreptate la un singur lucru, prețurile f. mari anul ăsta.
    Am dat 155 ron schimbat 4 anvelope 16″ + valve + azot.

    În rest rămâne cum am stabilit: servicii bune. Am un amărât de ford focus 2 și nu m-a luat nimeni pe sus niciodată; jantele de tablă sau anvelopele n-au necesitat schimbare/roluire, etc.

    Raspunde
  3. criserb 17 Nov 2011 @ 11:46

    @Alexandru Savu – si eu tot la ala merg, asa cum am zis, n-am avut “norocul” lu Piticu, serviciile au fost ok, dar na… am eu retinerile mele :)

    Raspunde
  4. octavian 17 Nov 2011 @ 11:55

    Anul trecut au strambat din nas cand m-am dus acolo, ca de… aveam seat leon.
    Nu vroia nici unul dintre ei sa ma ia :) . dupa ce m-a luat unul din ei, s-a plans la greu. Evident ca n-a primit spaga!

    Raspunde
  5. criserb 17 Nov 2011 @ 11:58

    @myr & @octavian – Mda, eu cunosc sentimentul. Se pare ca @Alexandru Savu are pile acolo :P

    Raspunde
  6. Alexandru Savu 17 Nov 2011 @ 12:09

    Eu cred că mai degrabă ulciorul meu încă mai duce.
    Dar și când s-o sparge și mi-o zbura vreo roată în mers mai vorbim :D

    Raspunde
  7. AdrianG 17 Nov 2011 @ 12:16

    Nu prea inteleg de ce lumea alege servicii premium, tarifate premium pentru servicii de vulcanizare.

    Practic, aceasta munca de vulcanizare este munca necalificata, care o poate face oricine are 4 clase, nu e cine stie ce inginerie. Echilibrarea se face cu ajutorul computerului care iti arata exact ce ai de facut.

    Conteaza intr-adevar felul cum angajatul manipuleaza rotile, pneurile etc, dar acest lucru nu justifica un pret dublu sau chiar triplu.

    Eu am fost la autosoft pe fundeni pentru geometrie, si n-au reusit sa o faca cum trebuie, asa ca m-am lamurit cum e cu pomul laudat.

    Raspunde
  8. criserb 17 Nov 2011 @ 12:24

    @Alexandru Savu – Eu sper sa nu patesti asa ceva!

    Raspunde
  9. ipo 17 Nov 2011 @ 12:57

    @AdrianG: am o cunostinta care are un Porsche de vreo 500 CP pe care a dat peste 100.000, ghici unde isi face service-ul de roti.

    Raspunde
  10. AdrianG 17 Nov 2011 @ 13:16

    ipo: Ma bucur pentru alegerea lui.

    Raspunde
  11. Mihai Voiculescu 18 Nov 2011 @ 17:13

    Eu nu stiam de ei pana cand nu am aflat nu de foarte multi timp de ei pe blogul lui george buhnici. Nu am ajuns inca la ei :) avand in vedere ca nu am bmw si nici mercedes….chiar m-ai pus pe ganduri :))))

    Raspunde
  12. Auto agusta 11 Oct 2012 @ 09:43

    Asa este cu pomul laudat… Nu multi apuca sa-i guste “roadele”…

    Raspunde
  13. Mario 16 Apr 2013 @ 21:35

    Salutare!

    Aveti drepate cand vorbiti de preturi premium, dar in acelasi timp tin sa va precizez ca toate service-urile Auto Soft sunt centre certificate Michelin si auditate ISO. Din ce am inteles de la angajati, ei sunt supusi in fiecare an unor audituri in cadrul carora se certifica standardele de calitate. Poate ca angajatii nu au multe clase, dar sunt angajati cu experienta in domeniu. Personal am colaborat cu toate service-urile Auto Soft. Spre deosebire de altii, ei isi asuma ceea ce fac si ofera garantie pentru lucrari. Cu masinile firmei mele am sa merg in continuare la aceste service-uri….primesc facturi pentru fiecare lucrare si beneficiez si de cardul de reducere. Am certitudinea ca oamenii sunt orientati catre calitate. Cand nu voi mai avea aceasta parere ma voi reorienta, dar tot catre un service premium.
    Mergand la un service premium sunt sigur ca nu contribui la dezvoltarea economiei la negru.

    Cu stima!

    Raspunde
  14. vasu 24 Apr 2014 @ 23:27

    @AdrianG – vb despre meseria asta atunci can o sa ai si u masina mai rasarita …pana atunci mergi la colt de strada ca sigur nu are ce sa ti strice la un cazan pe care il detii …daca faci pana in loc sa pui petic la anv pui snur sa fie mai ieftin si multe alteleee sa …etc nu mai vb aiurea ca nu e kiar asa simplu tehnologia avanseaza din ce in ce si nu si permit multi sa cumpere aparatura pe care o gasesti acolo sau oameniii asa bine instruiti

    Raspunde
  15. fane 23 Nov 2014 @ 15:12

    am cumparat zilele astea doua cauciucuri de iarna, pe care le-am luat crezand ca emag lucreaza cu firme serioase.
    cauciucurile sunt uzate NU SUNT NOI.
    am hotarat sa le pastrez si sper sa nu fie cu probleme dupa ce le montez
    NU CUMPARATI DE LA AUTOSOFT!!!!

    Raspunde
  16. criserb 23 Nov 2014 @ 15:43

    @fane – pune și niște poze, să vedem și noi…

    Raspunde
  17. Viorel 5 Dec 2014 @ 17:31

    Merg la Autosoft Dudesti de la deschidere cred. Am un Golf 4, deci masina veche deja, dar de fiecare data s-au comportat impecabil. Am cumparat si anvelope de la ei si le-am gasit la pret f. bun. Am primit si card de reducere.
    Acum 2 saptamani am fost sa schimb rotile. Cele de vara erau pe jenti de aliaj si erau IMPUTITE, nu murdare, patate de ferodo la greu. L-am intrebat pe cel care mi le-a schimbat daca crede ca le poate da un aspect decent si a zis-sigur ca da. Nu a fost suficicient ca le-a bagat la masinaria aia de spalat, a trebuit sa frece fiecare janta cu pensula cu nu stiu ce solutie, dar au iesit ca noi.
    Chiar nu am de ce sa ma plang de Autosoft.
    Un minus as da totusi fetelor de la casierie. Ar fi bine sa mai zambeasca putin, macar asa, din cand in cand.

    Raspunde
  18. alex 11 Dec 2014 @ 01:12

    Salutare tuturor
    Hai sa va povestesc si eu experientele mele cu Autosoft…
    Prima data am fost la punctul de lucru din Dudesti pentru a-mi cumpara si schimba 2 cauciucuri..totul a decurs in mare destul de bn..atat ca s-a “aolit” unul din baieti ca a tras prea mult de cateva prezoane..parca-l obligasem eu sa lucreze in breasla asta…dar una peste alta multumit….
    A doua oara am fost la ei (tot pe Dudesti) dupa ce am luat o groapa si aveam volanul stramb si vroiam o parere despre ce cred ei ca are masina si bineinteles sa-mi fac geometria…f mistocari si aroganti mi-au spus cum sa rezolv problema : citez “frate, ia-le si u pe rand pe alea mai ieftine de la roata…incepi cu un cap de bara faci geometria si vezi cum merge..daca nu e bn, incerci cu un pivot, daca nu cu bascula, daca nu amortizor si bineinteles geometrie dupa ce schimbam fiecare piesa…si bineinteles ca am plecat socat fiind de raspuns si de profesionalismul Auto Soft…si cu toate astea tot la autosoft m-am dus dar de data asta pe Fundeni…
    SI acum vine a 3 a experienta cu Autosoft, de data asta Fundeni…M-am prezentat cu masina la ei…baietii au fost mai ok decat cei de pe Dudesti..mi-au facut geometria insa cand am plecat cu masina tragea mai rau ca inainte…m-am intors cu ea si au pus-o pe rampa iar si au inceput sa umble mai serios la reglaje si in final au rezolvat problema….In concluzie avand in vedere ca azi mi am facut geometria cu 50 de ron si masina merge f bn, pe viitor nu o sa mai merg la Auto Soft doar pt ca-si fac reclama… au preturi f mari fata de ce ofera…nu zic ca lucreaza prost insa destul se scump…PS: (azi la geometrie baiatul ala a stiut sa mi spuna ca de la groapa aia pe care am luat-o din ce vede el acolo in program, problema ar cam fi de la amortizor sau fuzeta…asta cum si-o fi dat seama si baietii de pe Dudesti ma puneau sa schimb toate elementele de pe o roata ca sa aflu de unde e problema)…numai bn

    Raspunde
  19. bogdan 31 Dec 2014 @ 19:15

    Și pana la urma ai schimbat amortizor / fuzeta?despre ce mașina e vorba?

    Raspunde
  20. Florin 17 Nov 2015 @ 16:24

    @alex – te astept la premio auto est ptr o geometrie ca la carte si cu detaliile aferente

    Raspunde
  21. Livia 26 Nov 2015 @ 17:25

    AdrianG , inainte de a deschide gura verifica te rog daca e si creierul conectat !
    Nu toti muncitorii de la autosoft au 4 clase si pot sa pun pariu cu tine ca daca ai participa la un concurs de cultura generala alaturi de sotul meu ( lucreaza la
    autosoft ) cu siguranta data viitoare nu ai mai vorbi ca sa te
    afli in treaba.
    2 la mana. Nu le este permis sa minta clientii legat de cauciucuri, jante…
    etc, in cazul in care ei iti spun ca jantele trebuiesc indreptate sa fii convins ca asa e, altfel el ca si angajat primeste penalizare daca incearca sa te pacaleasca !
    Daca la alte vulcanizari va spun ce va place sa auzitu ( ca sa nu cheltuiti bani ) asta e problema voastra !

    Raspunde
  22. Doru C 7 Mar 2016 @ 17:31

    Am fost in urma cu circa o saptamana la Autosoft Dudesti sa imi fac niste roti, m-am dus cu totul nou, jante, anvelope, senzori. Cand mesterul a ajuns la senzori, nu stiu ce mi-a venit sa ma uit in janta, il montase drept, cu pastila spre interior nu culcata pe janta, cred ca nu mai vazuse senzor de presiune in viata lui. L-am intrebat de ce sta asa, mi-a spus ca senzorul este dintr-o bucata si de aceea. I-am luat un senzor nou, i-am aratat ca se articuleaza si ca trebuie asezat culcat pe janta, apoi se strange. S-a enervat ca stie el ce face. Mi-a spus ca senzorii la japoneze sunt dintr-o bucata. (?) Ma rog, l-am scos si l-am montat eu si pe acela si pe urmatorii. Asta a fost prima experienta cu Autosoft Dudesti.

    Din nebagare de seama, am comandat senzorii pe cod gresit (atentie BMW are 2 modele de senzori la seria curenta, in functie de model). M-am intors la Autosoft Dudesti sa schimb senzorii. Am dat peste alt expert, s-a dus sa vada cat am platit prima data pentru montat, sa sa stie cat sa-mi ia pentru demontat. A vazut ca pe prima factura era platit montat anvelope pe jante. A refuzat sa imi schimbe senzorii fara sa scoata anvelopele de tot, pentru a incasa operatia de scos/pus anvelope, apoi echilibratul care devenea obligatoriu. I-am explicat ca prima data am facut rotile din bucati, schimbatul unui senzor nu presupune dejantat complet. Nu si nu, ca i se strica masina si alte aberatii. Asemenea marsavie nu am mai vazut. Ca sa schimbi senzorii se desface anvelopa pe o parte, se apasa cu masina pe ea in dreptul valvei, bagi mana, scoti senzorul, bagi senzorul si asta este. A venit si un sef de acolo foarte vocal ca daca nu vreau sa imi scoata anvelopele sa ma duc in alta parte, OK, i-am spus ca ma duc in alta parte. M-am dus la Sama, mult mai prietenosi, nici n-au incercat sa scoata anvelopele, stiau cum se face, au rezolvat rapd contra sumei de 30 ron.

    Raspunde
  23. TheStraddler 15 Mar 2016 @ 11:35

    Mi s-a recomandat service-ul ca fiind unul din cele mai bune dar dupa ce am citit mai degraba ma duc in alta parte. Chiar si cu BMW urasc mentalitatea asta de a trata clientii preferential in functie de cati bani au. Companii de genul asta trebuie sa dispara si cat mai repede.

    Raspunde
  24. mihnea d 1 Nov 2017 @ 07:07

    Au masini mai bune decat altii si stiu sa le foloseasca. Problema nu ar fi tarifele daca ai ales sa le platesti cat faptul ca esti jefuit pur si simplu. M-am dus sa imi puna niste senzori in roti, practic e o schimbare de valve. S-au apucat sa scoata anvelopele cu totul si vroiau sa factureze dejantat + remontat + echilibrat 4 roti. Nu era necesar decat sa apesi cu presa pe o parte si sa schimbi valva lucru pe care l-am facut in cateva minute la Sama. Aroganti si nesimtiti cu 4 clase.

    Raspunde
  25. Ecaterina 15 Feb 2018 @ 23:43

    @mihnea d – cred ca voi sunteti niste cretini cei care comentati vrute si nevrute. Autosoft este o vulcanizare cu servicii complexe contra cost…. este foarte simplu vrei calitate ( cantitate) platesti. Angajati nu au nici o vina ei sunt instruiti sa va jegmaneasca, mai bine o luam asa cand ati fost ultima data la ei? Mai nou nu au voie sa iti traga jnur (5,60lei daca nu iti dau roata jos de pe masina, 13-15lei dat jos roata jos+jnur) in schimb iti pun petic pe interior care il obliga pe angajat sa urmeze toate procedurile ( mont/demont roata+mont/demont anvelopa+petic+echilibrat+spalat total 35-45lei). Am un prieten care lucreaza ptr ei, uni angajati (muncitori) au chear si facultate majoritatea liceu deci sunt educati. Nu va mai plangeti atat de jegmaneala ca voi vreti. Eu folosesc autosoft din placerea de a fi tratat frumos si respectat ( am un volvo din 89) pentru baieti care lucreaza acolo eu am toata stima ( app uni din voi credeti ca au salarii exagerat de mari…nu au 1000 lei pe luna si in timpul rece sau cald castiga cu tot cu acel comision care se tot lauda autosoft ca il faci in jur de 3500-4000 dar asta dureaza 1 luna max 2 pe sezon) si inca ceva daca tot ati incercat autosoft cei mai seriosi sunt la fundeni depinde cine te intampina ca au dat afara din ei inainte de sarbatori si doar ce ii angajase…( feritiva de unu chel si unu gelu…jepcari pe fata) in rest sun seriosi dar in calitate de client eu sunt multumit.

    Raspunde
  26. Zanfir 4 Apr 2019 @ 18:50

    Azi am fost prima si ultima oara la ei.Am achizitionat 4 anvelope hancook cu 960 ron si mi s-a zis telefonic ca daca le montez la ei am discount 10 % din pretul ANVELOPELOR. Ma duc la ei, intreb daca cumpar anvelope am 10% din pretul ANVELOPELOR.Un anume domn NICU afirma ca DA, le rezerv,vin si supriza le dau jos pe cele vechi 30 ron pe roata, indreptat toate jantele(am o discutie cu ei pentru ca eu am vazut ca ei au indreptat 2, ei NU DOMNE CA TOATE AU FOST INDREPTATE,dai, discuta, NIMIC si NIMIC toate 4 JANTELE INDREPTATE)schimbat valve, incarcat cu azot, dat cu nu stiu ce substanta si in final anvelope cu jante 1370 rn din care 10% discount la SERVICII. Nu am cerut AZOT la anvelope noi, doar valve,am zis sa le indrept pe cele strambe, nu sa le drept pe toate si tot asa.POATE AU SERVICI PREMIUM dar sunt NESIMTITI, sunt o serie de vulcanizari NO NAME care fac o vulcanizare de calitate.NU O SA MA MAI DUC NICIODATA LA AUTOSOFT DUDESTI, o sa cumpar de la ei pentru ca au preturi decente la anvelopa,dar servicii premium vin cu jacmaneala.PACAT

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)