Sari la conținut

Pana la urma care este cea mai proasta masina?

Romanul si-a dat seama ca pentru a fi bagat in seama trebuie sa faca putina valva. Nu stiu daca treaba asta chiar functioneaza, dar uite ca pozele astea ajung pe net, se transforma in viral si potentialul cumparator o sa stea de doua ori sa se gandeasca, daca sa-si ia sau nu unul din modelele de mai jos.

Audi a7 cutie de viteze stiricatanissan ambreiaj

Si pana la urma, care este cea mai proasta masina? Cred ca cineva trebuie sa intervina si sa-l desemneze pe adevaratul proprietar al celei mai proaste masini, nu de alta, dar nu se poate sa fie doua masinii cu titlul “Cea mai proasta masina”.

Alegeti voi, macar noi sa facem un clasament.

[povestea masinii: 1 si 2]

Care este cea mai proasta masina?

View Results

Loading ... Loading ...

P.S. Daca vad ca se poarta o sa-mi colantez si eu masina, dar am sa zic de bine, pentru ca eu nu am ce sa-i reprosez masinii mele. Inca.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. Alex 9 Apr 2013 @ 17:54

    Cred ca e acelasi proprietar pentru amandoua masinile, Nu de alta, dar poate nu stie sa conduca si din cauza asta crede el ca masinile nu-s bune. Parca prea asemanatoare defectele care apar pe masini :)) Nissan – ambreiaj , Audi – Cutie de viteze :) Cred ca e o legatura intre cei doua, destul de mare :))

    Raspunde
  2. Alex 9 Apr 2013 @ 17:55

    Sa corectez totusi greseala din final : cele doua, nu cei doua :) Graba si neatentia strica treaba .

    Raspunde
  3. criserb 9 Apr 2013 @ 17:58

    @Alex – A7 are cutie automata. Pe asta cum o mai explici? :)

    Raspunde
  4. Sher 9 Apr 2013 @ 18:46

    La sand la o parte fiabilitatea si cifrele mincinoase legate de consum, in ultimul timp Audi scoate cele mai tiganesti si cocalaresti masini in materie de faruri si lampi spate. Mii de leduri de 1 metru lungime, beculete luminite….penibil

    Raspunde
  5. Laurentiu 9 Apr 2013 @ 20:24

    Citind reply-urile la cel de la audi, mi-am dat seama ca 99% dintre ele se refera la faptul ca masini pt Romania/Bulgaria sunt crap.

    In loc de nituri au batute cepuri de lemn si unde au zis astia de la intreprindere ca e piele Alcantara, e de fapt de asta ecologica care se foloseste pa canapele.

    Chiar imi imaginez cum e pe acolo. La fiecare linie de fabricatie, robotul care le face are cate 2 bancuri de lucru. unul cu piese pentru germania, altul cu piese pt romania/bulgaria.
    Dupa cum am citit, vinerea e ziua in care se fac masinile pt Romania. De joi seara se seteaza robotul ca sa foloseasca cu vreo 5 kg de vopsea mai putin, etc.

    Nu zice nimeni ca masina n-ar putea avea si ea vreo buba. Poate nu e cutia problema ci altceva ce poate duce la ea.
    Dupa cum arata, masina pare sa aiba vreo 2t. Poate combinatia motor/cutie nu e cea mai potrivita. Poate nu-i place in oras de la stop la stop cu 1-2-3.

    Masini proaste sunt la toti producatorii. Oricat de consacrati ar fi.

    IMO

    Raspunde
  6. Alex 10 Apr 2013 @ 11:20

    @Criserb – Asa este, are cutie automata, am vorbit putin mai repede dacat am gandit. Poate un defect pe care nu l-au depistat la timp, adunat cu un stil de condus poate defectuos… Nu dau vina pe nimeni aici. E ciudat totusi cum se poate intampla asa ceva. Desi garantia ar trebui sa acopere multe dintre defectele de fabricatie.

    @Laurentiu – Aceeasi chestia am mai auzit-o pana acum de la mai multe persoane, legat de procesul de fabricatie si materialele folosite pentru masinile cu destinatie Europa de Est. Pana la urma, doar producatorul cred ca poate dovedi asa ceva :)

    Raspunde
  7. ionut_d 19 Apr 2013 @ 16:27

    Cea mai proasta masina este aia care nu te mai poate duce unde ai nevoie sau in concediu. Restul sunt mofturi. Mai putin AC-ul :)

    Raspunde
  8. cbi 30 Apr 2013 @ 13:00

    Stiti bancul cu ciobanul care a cumparat un Mercedes nou si strica cutiile de viteze pentru ca dupa a 5 a schimba in R care credea ca e viteza rachet.Cred ca faza cu Audi e o antireclama pentru ca la clasa ei Audi a7 este mult peste concurenta technic ,estetic gusturile nu se discuta si mai ieftina.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)