Sari la conținut

Până nu înțeleg ceva nu mă las și pun 1000 de întrebări

shutterstock_85447960

De când mă știu eu, în scoală îmi plăcea să plec acasă cu lecția bine învățată încă din ora de curs. Nu mi-a plăcut mie prea mult să învăț acasă, așa că m-am obișnuit să întreb profesorul tot ceea ce îmi era mie neclar până pricepeam tot.

Știți genul acela de explicații la finalul cărora care profesorul întreba “a înțeles toată lumea?” Ei bine, eu de fiecare dată când nu înțelegeam îi spuneam că nu am înțeles și omul se apuca să-mi explice din nou, poate într-un alt mod pentru a mă face să înțeleg.

Am făcut asta pe toată perioada studiilor și deja profesorii mă știau.

Nu-mi era rușine să întreb, așa cum le era altor colegi. De aia zic că profesorul întreba, pentru a se asigura că fiecare a înțeles și dacă nu… să mai explice odată.

Pe mine m-a ajutat foarte mult asta, am învățat mult mai repede ceea ce era de învățat, spre deosebire de cei cărora le era rușine să întrebe și se apucau ei să studieze acasă.

Studiul individual era pentru mine mult mai ușor când plecam încă din clasă cu lecția învățată.

Treaba asta am aplicat-o peste tot. Cum nu înțeleg ceva întreb.

V-am povestit cele de mai sus pentru că am văzut că cei de la Biogenis și-au făcut o secțiune pe site în care poți să pui întrebări și o să primiți răspuns chiar de la Directorul General al Băncii. Un lucru cât se poate de mișto, părerea mea.

Dacă ai vreo întrebare cu privire la celulele stem acolo este locul potrivit în care poți să afli un răspuns. Că vrei apoi să le recoltezi sau nu, asta ține de fiecare, de cum crede fiecare, dar este bine ca această decizie să o iei în cunoștință de cauză, fără a mai avea întrebări la care încă nu ai un răspuns.

Mi-ar plăcea ca mai multe site-uri să-și facă o astfel de secțiune, să putem să punem întrebări și unde chiar să primim un răspuns la ele.

Foto “Cu mâinile pe sus” via shutterstock.com

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Estera 16 May 2015 @ 14:50

    “Deja profesorii ma stiau…”

    Cred ca erai atata de tolomac, incat profesorul iti explica de atatea ori ca intelegea pana si el ce a predat si tu tot nu intelegeai…:)

    Raspunde
  2. criserb 16 May 2015 @ 22:15

    @Estera – nu te contrazic, nu are rost să-ți schimbi părerea deja formată ;)

    Raspunde
  3. Portal turism 18 May 2015 @ 13:21

    Da, si eu imi chinuiam profesorii in felul asta, dar macar intelegeam ce au vrut sa spuna intr-un sfarsit.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)