Sari la conținut

Pentru asta imi place Vocearomaniei

iuliana-puschila-vs-krisztina-koszorusTrebuie sa recunosc ca am urmarit aproape toate editiile Vocearomaniei. Le-am uramrit pentru ca pur si simplu m-au tinut in fata televizourului. Am vazut inca de la inceput in Vocearomaniei o emisiune buna. Mi-a placut ca nu trebuie sa-i ascult pe toti dubiosii (ca la xfactor) si ca inainte a aparea la TV, concurentii au trecut printr-o preselectie.

Pe langa asta, imi place juriul la maxim. Imi plac toti cei din juriu si in special Horia Brenciu, care pana acum nu imi era la suflet.

Ma rog, trecem peste ce-mi place mie si ce nu, va las sa ascultati meloria de mai jos:

Dupa acasta piesa Horia Brenciu a izbucnit in lacrimi. Nu stia saracu pe cine sa aleaga pentru a merge mai departe, si pe buna dreptate… nu prea avea cum sa o faca.

Fetele astea au cantat melodia superb, din punctul meu de vedere a sunat mai bine decat originalul.

Voi pe cine ati fi ales? Puteati face alegerea respectiva?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Alex Mielus 2 Nov 2011 @ 01:12

    Au cantat excelent fetele! As fi ales-o pe Krisztina. Mie, ascultand muzica rock, mi s-a parut vocea Krisztinei peste cea a Iulianei. Are si alte inflexiuni … ce sa mai spun: Krisztina :)

    Raspunde
  2. criserb 2 Nov 2011 @ 01:27

    @Alex – eu nu prea le am cu muzica dar pentru mine fetele astea au cantat senzational. Eu, la fel ca Brenciu n-as fi stiut pe cine sa aleg. As fi dat cu banul pentru ca sunt convins ca oricare ar fi fost aleasa ar fi fost o voce foarte buna.

    Eu sper ca fetele sa faca o formatie, sa cante impreuna, vocile lor s-au potrivit atat de bine…

    Raspunde
  3. Ghiocel07 2 Nov 2011 @ 08:23

    Sunt convinsa ca la un viitor concert Brenciu le va lua cu el. Sunt prea bune sa se piarda in neant. In plus toti concurentii sunt mai buni decat cei promovati intens din cauza fizicului si atat.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)