Sari la conținut

Pentru ce protestam?

In fiecare seara au loc proteste la Universitate, toata lumea vrea sa-l dea jos cu Basescu. OK, sa zicem ca intr-o zi o sa-l dea jos. Sa zicem.

Pe cine o sa punem in loc?

Avem pe cine sa punem in loc? Chiar nu cred…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
25 comentarii
  1. Alex B 17 Jan 2012 @ 13:50

    Vad ca toata lumea isi pune intrebarea asta “pe cine punem in loc” sincer la momentul actual este clar ca lumea nu il mai vrea pe Basescu, cine va veni dupa el, vom vedea..
    Nici sa stam cu el in continuare si sa suportam zic eu ca nu este bine..

    Raspunde
  2. Alex Mihăileanu 17 Jan 2012 @ 13:52

    Vai, ce-mi place short-term-ismul asta! “Vedem noi dupa aia…”. Adica “sa-mi iau azi plasma si, daca miine nu mai am bani de rata la casa si ma da banca afara… vedem noi dupa aia”. Mentalitate de roman, nene!

    Raspunde
  3. Dorin 17 Jan 2012 @ 13:53

    Nu, nu avem pe cine pune in loc. Si daca prin absurd ar aparea cineva care nu a avut de-a face cu actuala clasa politica, ma indoiesc ca ar fi vreun Mesia! Orice roman ar ajunge sa conduca, tot la favoruri sau furaciuni s-ar ajunge mai devreme sau mai tarziu. Si nu spun asta pentru ca am un parti-pris, ci pentru ca socotesc ca in strada zilele astea se face risipa de energie aiurea atata vreme cat solutie nu exista la aceasta criza…

    Raspunde
  4. razvanbb 17 Jan 2012 @ 13:56

    Cam asta am spus si eu dar mai pe larg :)

    http://razvanbb.ro/2012/01/sunteti-pregatiti-sa-fiti-lideri.html

    Raspunde
  5. AdrianG 17 Jan 2012 @ 14:37

    Mda, oricine ar veni in locul celor care se afla la putere, chiar daca nu e corupt, va deveni corupt in scurt timp.

    Raspunde
  6. emrares 17 Jan 2012 @ 14:54

    Pai cum pe cine?

    DAN DIACONESCU presedinte!!! El e SMURD-ul ROMANIEI!!!

    glumesc :P

    Raspunde
  7. criserb 17 Jan 2012 @ 15:08

    @Alex B – eu cred ca asta e problema la noi, ca vedem dupa. Noi nu avem nici un plan si asa nu merge :) In general planul se face inainte… nu asa la noroc, ca noroc noi nu prea am avut.

    Raspunde
  8. Alex B 17 Jan 2012 @ 15:48

    Bai, daca o luam asa “pe cine punem in loc”, daca ii luam pe toti la rand, la toti o sa gasim ca nu sunt perfecti, ca nu au facut candva ceva bine, ca nu or sa faca, ca sunt corupti.. s.a. deci.. shh

    Raspunde
  9. Ciprian 17 Jan 2012 @ 16:29

    man nu e vb “pe cine punem in loc” e vb de faptul ca nu se mai poate, s-au tot taiat si taiat, s-au tot marit taxe tva etc …intrebarea e simpla…Pana cand? nu am iesit in strada pt simplu fapt ca ,am de lucru si daca te uiti la tv ai sa vezi ca pe langa huliganii care fac scandal arunca cu ce pot si distrug ce e in jur sunt si f multi oameni simplii care nu mai au un loc de munca nu mai au somaj sau pensiile au ajuns sub anivelul unuirai(si nu am sapus decent)
    nush e pur si simplu parerea mea, tara peroduce si are potential, cine va veni la putere va face o schimbare sau cel putin asa speram cu totii, se poate si cu coruptie manevre combinatii cum vrei tu da sa faci si ceva pt cei din jur, iar aici pot sa iti dau exemplu concret cu orasu in care stau, nu dezvolt subiectul pt ca e mult de discutata, ideea e xa omu si-a facut pt.el garla dar a facut f multe si pt oras iar de ajutoru pt batrani mai vb. Nu tin cu nici unii urasc politica si politicienii, este simpla mea parere despre toata nebunia asra

    Raspunde
  10. criserb 17 Jan 2012 @ 16:31

    Nah, eu mai sper ca este cineva de pus acolo, in locul lor. Dar cred ca tre’ sa nu fie din nici un partid politic. Sa fie unul de care n-a auzit la stirile de la ora 5 :)

    Raspunde
  11. Ciprian 17 Jan 2012 @ 16:33

    da man, dar daca nu a auzit nimeni de el …cine il voteaza?:) iti dai seama cat de convingator ar trebui sa fie sa ii faca pe romani sa iasa la vot? aici va fi inca o problema daca se va ajinge acolo bineinteles desi ma indoiesc maxim :D

    Raspunde
  12. criserb 17 Jan 2012 @ 16:42

    @Ciprian – nici de Arafat nu prea a auzit lumea, si-a vazut de treaba si a facut :) Nu prea l-am vazut la TV ;)

    Raspunde
  13. Ciprian 17 Jan 2012 @ 16:43

    tru aici iti dau dreptate

    Raspunde
  14. TheFly 17 Jan 2012 @ 17:03

    Romanul gandeste doar la prima mana, nu poate gandi cu 2 mutari inainte. Il dam pe Basescu jos, asta conteaza acum. Pe urma, dracu’ sa ne pieptane, vedem noi..

    Raspunde
  15. vlad 17 Jan 2012 @ 19:56

    exact asa am gandit si eu la inceput,insa abia acum mi-am dat seama ca un grup de protestatari vor fi invitati la revendicari/negocieri..
    pe langa asta,(desi nu particip la proteste) ,ma bucur ca mai simt si politicienii un pic scaunul clatinandu-se,desi doar un pic:(

    Raspunde
  16. Costica 17 Jan 2012 @ 21:11

    Eu zic ca de asta ar trebui sa protestam cu totii : http://caustiq.blogspot.com/2012/01/cinste-ciumpalacilor.html
    (nu te superi daca dau link, nu?)

    Raspunde
  17. Crox 18 Jan 2012 @ 00:39

    Protestul se poate dovedi unul util democratiei. E un test de maturitate pentru democratia fragila cladita pe nisipuri miscatoare in ultimii 16 ani. Dar, la fel ca un whisky bun, acest protest util trebuie servit cu masura, altfel, pot aparea diverse intoxicatii. 1, 2, 3, 5, fie si 10 zile de protest, care nu aduna nici 10% din numarul de oameni prezenti la inaugurarea unui brad de Craciun, sau a unui stadion national poate fi interpretat ca un semn din partea celor care nu participa la protest ca deranjeaza. Cand 3 persoane iti spun ca esti beat, te duci si te culci. De clasa politica vi s-a luat! Ok, si mie. De Traian Basescu vi s-a luat, perfect de acord. De scaderi salariale vi s-a luat, dar cui nu? De proteste nu vi s-a luat? Unora dintre noi ni s-a cam…
    Guvernul, oricare va fi el in 2012, va intelege ca s-au atins niste limite si sigur nu se vor hazarda in a da fie si un singur motiv in plus protestatarilor sa iasa din nou in strada sa isi spuna pasurile. Si atunci un singur strop va umple multe pahare, chiar si dintr-ale celor carora acum li s-a cam luam de proteste.
    Tin sa remarc un alt lucru bun – mutarea atentiei de la cancan la treburi serioase. Si aici e meritul protestatarilor. Bravos!
    Sunt de acord cu protestul, dar cred ca e suficient deja, pentru ca rezultate palpabile imediate nu se pot obtine in urma unui astfel de protest. Rezultatele, sper eu, se vor observa intr-o mai mare responsabilizare a clasei politice si in renuntarea la marionetele politice din partea diverselor partide. Aceasta masa de protestatari, “ciuruita” de Traian Basescu, trebuie sa serveasca drept sita pentru cernerea clasei politice.

    Raspunde
  18. Ghiocel07 18 Jan 2012 @ 07:45

    Oricine ar veni situatia ar fi aceeasi. Tara este distrusa si in interior si in exterior.

    Raspunde
  19. octavian 18 Jan 2012 @ 09:14

    numai pesimisti pe aici?

    Raspunde
  20. oreste 18 Jan 2012 @ 10:04

    eu zic sa-l punem pe gigi becali

    Raspunde
  21. oreste 18 Jan 2012 @ 10:06

    este o intrebare stupida pe care am mai auzit-o acum 10-15 ani, in vremurile cand era petre roman prim-ministru, iar textilistele de la apaca ziceau: “daca il schimbam pe petrica, pe cine punem in loc ?”

    Raspunde
  22. crina 18 Jan 2012 @ 16:26

    Cum adica “pe cine punem in loc”?

    Fiti optimisti !

    Sigur or sa iasa 15 cu platforme electorale si o sa dea 50% la suta mariri salariale la toti bugetarii si o sa dea zile libere platite si de Sf.Elena, Paraschiva, Stefan, Nicolaie si Dumitru si de valantain dei si de halauin, si poate decreteaza si vinerea scurta sau mai bine, ce sa ne mai incurcam, saptamana de lucru de 4 zile si salariu’ minim de 357 euro!
    Si are solutii si termina si autostrada (autostrazile) si ieftineste benzina!

    Raspunde
  23. alin 19 Jan 2012 @ 20:50

    Maai dar asta este cea mai tampita intrebare. Iar raspunsul lui @Alex Mihaileanu este si mai stupid. Prieteni daca va doare creieru mergeti la spital. Voi ati auzit de democratie??? In democratie ai 2 drepturi fundamentale: Sa votezi si sa faci proteste. Vedem noi pe cine punem? Ei bine nu. Vedem cine candideaza si probabil alegem pe cineva. Daca nu ne convine, Piata Universitatii e tot acolo. Ce e asa de greu de inteles?? Pana la urma tot gasim pe unul care sa-si faca treaba. Aveti grija cu creierasele sa nu se incinga prea tare !!! Nu va mai puneti intrebari inutile ;)

    Raspunde
  24. amzis 21 Jan 2012 @ 22:44

    Il punem pe Marius Cernea

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)