Sari la conținut

Pentru cei care vor să-și folosească în continuare căștile la ultimul iPhone 7

Nu mi-a venit să cred ceea ce am văzut.

Practic, un tip cu foarte multe vizualizări pe youtube a spus că Apple a lăsat în interiorul telefonului mufa jack, ce acum nu mai este vizibilă și că aveți nevoie doar de o gaură dată acolo unde trebuie pentru a vă putea folosi vechile căști și să nu mai dați 150 usd pe unele noi.

A postat filmulețul ăsta pe youtube și o mulțime de oameni au pus botul și și-au distrus telefoanele.

Mă întreb cât să fii de prost să faci așa ceva?

E amuzant să citiți comentariile, să-i vedeți pe cei care nu au reușit să dea gaura unde trebuie :)))

sursa

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Costin 27 Sep 2016 @ 15:34

    Pentru cei care vor să-și folosească în continuare căștile la ultimul iPhone 7 nu ai nevoie nici măcar de gaura respectivă. iPhone 7 are în cutie un adaptor lightning – 3.5 mm jack. :-)

    Raspunde
  2. Daniela Taher 27 Sep 2016 @ 17:54

    A aparut si de dimineata la stirile protv. Cell care a facut filmul si-a scos banii de 3 ori macar pe iphone dupa cate vizualizari a avut si cat s-a viralizat. Mai nasol este pentru cei care nu gandesc si s-au luat dupa el…am trait sa o vad si pe asta, cat de nebuna poate fi o persoana?

    Raspunde
  3. Adi Online 29 Sep 2016 @ 20:18

    Cand vezi acel rating dubios trebuie sa iti pui intrebari. Cred ca pozitivele au fost de cei care s-au distrat in baza farsei

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)