Sari la conținut

De azi se pot programa cursele Uber

airport_m_0039_blog960_540

Asta este o chestie foarte tare.

De cele mai multe ori știi sigur că trebuie să ajungi undeva la o anumită oră, de exemplu la aeroport, sau la un chef, sau chiar la muncă a doua zi. Ei bine, până acum trebuia să te trezești din timp să pui mână pe telefon și să speri că găsești un Uber, sau în cel mai rău un taxi pentru a ajunge la destinație. Dacă mai era și o oră de vârf… erau șanse mari să nu ajungi chiar la timp.

De acum însă cu Uber ai posibilitatea să programezi o cursă, chiar și peste 30 de zile, ceea ce mie mi se pare foarte, foarte tare.

Cu siguranță Uber vor da lovitura cu opțiunea asta.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. George 28 Sep 2016 @ 16:40

    “Cursele programate nu sunt diferite pentru șoferii parteneri. Aplicația monitorizează în permanență timpul estimat până la sosire și face comanda automat la momentul potrivit. Astfel, șoferul partener situat cel mai aproape va fi trimis către tine”

    Cu alte cuvinte, daca vreau sa plec dintr-o zona in care nu prea se gasesc masini, nu o sa fie disponibila nici pentru o cursa programata ?

    Raspunde
  2. cartus 29 Sep 2016 @ 11:56

    Da, ideea principala este sa si vina cineva sa te ia la ora respectiva, ca daca nu are cine, mai rau te incurca, ca stai linistit ca o sa vina si vezi ca timpul trece si nu vine nimeni… sau te anunta ca nu o sa vina, ca nu sunt masini disponibile, in ambele cazuri e cam degeaba, nu? Doar o idee buna, care ar trebui sa functioneze, in anumite conditii.

    Raspunde
  3. raul 29 Sep 2016 @ 12:20

    pt curse programate blackcab e cel mai ok :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)