Sari la conținut

Pentru iubitorii de caini vagabonzi

Pentru ca la un moment dat mi-au sarit in cap o gramada de iubitori de caini comunitari care imi ziceau ce rau sunt eu si ce buni sunt ei, cei care iubesc cainii, sa-i vad acum cati or sa sara in ajutorul saracilor caini de mai jos:

NewImage2

NewImage

NewImage1

este nevoie URGENTA de voluntari ptr a scoate zapada din adapostul ptr catei glina (bucuresti ) . cateii sunt ingropati in zapada cu tot cu custi . cativa au si murit . zapada este de 2 metri in tarcuri.
contact : 0744440089 carmen, 0744884704 ioana, 0723643329 olimpia.

se asigura transport pana in glina :
0726697736 sau 0752088881

Detalii aici, pe forumul fanclub.ro

Deci nu va costa nimic, decat putin din timpul vostru pretios… hai sa vad cine se baga.

Dar la cum ii stiu eu pe Romanasii nostii… nu isi curata ei locul de parcare, ce sa le pese lor de saracii caini…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
21 comentarii
  1. simona 9 Feb 2010 @ 15:03

    Daca as putea chiar m-ar duce sa ajut! da am un bebe de 1 an si n-am cu cine sa-l las! Oricum lucratorii de acolo cu lopata o sa rezolve situatia. Si mai bine le-ar prinde o masina care sa ia mai multa zapada odata.
    Oricum stau si ma crucesc ca adaposturile astea nu au acoperis!!!!E chiar revoltator!! Cateii saracii stau in geru asta sub ceru liber!!Tara de cacat!!

    Raspunde
  2. marie_jeanne 9 Feb 2010 @ 15:05

    Uite ca ma duc…

    Raspunde
  3. marie_jeanne 9 Feb 2010 @ 15:06

    pai simona, nu sunt adaposturi de la primarie. sunt facute si sustinute din banii lor de niste oameni obisnuiti, nu prea multi…

    Raspunde
  4. mybrainquit 9 Feb 2010 @ 15:32

    @simona de asta au cainii si mamiferele in general BLANA. Nu am vazut in Bucuresti in 20 de ani vreun caine sa fi murit de ger.

    Raspunde
  5. Itmadness 9 Feb 2010 @ 17:37

    Doamne fereste, nu pot sa cred asa ceva

    Raspunde
  6. ... 9 Feb 2010 @ 17:53

    cine stie ce s-a mai intamplat de azi dimineata? dupa ora 8 mai are rost sa mearga cineva? e lumina? mai e nevoie?

    Raspunde
  7. Marele Han 9 Feb 2010 @ 18:17

    uite de aia e romania tara inapoiata. pai daca mor cainii de frig (deci in mod natural, nu eutanasiati) se face loc pentru alti caini. prin urmare, mai putini maidanezi pe strazi.

    nu le-ar fi rusine, mama lor de 4 labute, sa se puna impotriva naturii?

    PS: io cred ca iau o lopata si ma duc sa inzapezesc niste caini prin zona mea. ca e o haita care te face franjuri daca vii seara prin zona respectiva. intai le dau o lopata in cap (sa stea naibii la inzapezit) si dupa aia dau mass-uri sa vina lumea sa-i salveze

    Raspunde
  8. Marele Han 9 Feb 2010 @ 18:20

    sa nu uit: cainii aia sufera din cauza prostiei celor care au facut adapostul. si care poate n-au auzit de o mega-descoperire a tehnicii care opreste zapada. Cica i-ar zice gard

    Raspunde
  9. Lali 10 Feb 2010 @ 11:29

    @Mybrainquit – Esti atat de prost si inuman incat mi se pare incredibil ca ai un nick de atata bun simt

    Raspunde
  10. mybrainquit 10 Feb 2010 @ 11:59

    @Lali Hai sa analizam ce am spus. Cainii, ca si toate mamiferele , au o chestie care ii protejeaza de frig numita BLANA. Este o consecinta a evolutiei, vulpea polara are blana, ursul polar are si el, pana si castorul are. Ce face blana asta? Pai, draga mea nevropata, e foarte simplu. Ca sa rezisti intr-un mediu ostil, ai nevoie de incalzire. Si cum animalele nu au pe mama si pe tata care sa te aline cu caloriferul / parul / aparatul de sudura, natura le-a pus cateva fire de par (depinde de caz). Asadar nu am spus nimic injurios.

    Hai sa analizam ce spuneti voi (voi astia care vreti sa salvati planeta dar nu sunteti in stare sa va legati sireturile). Cainilor, o specie care a supravietuit cateva secole (milenii? go figure) , le e frig la -10 si ar fi bine sa-i tinem in casute pentru ca ii doare. Realizezi cat de retardata este aceasta afirmatie? Presupun ca nu, altfel ti-ai da seama de prostia ta si ti-ai da cu fierul de calcat in cap pana ti-ai sparge cutia craniana si ai incepe sa dansezi pe shakira.

    Inchei pe o nota vesela. Si lupii, saracutii de ei, i-a prins iarna in padurice. Hai sa-i salvam si sa-i luam acasuta.

    Tards.

    Raspunde
  11. Marele Han 10 Feb 2010 @ 12:20

    @mybrainquit i-as trimite pe aia de la patru labute triste sa salveze o haita de lupi flamanzi. trebuie sa tinem legatura, ai idei bune

    Raspunde
  12. mybrainquit 10 Feb 2010 @ 12:45

    @marele han True, true

    Raspunde
  13. simona 10 Feb 2010 @ 13:31

    @mybrainquit Lasa-ma cu blana care ii protejeaza! hai sa fim seriosi! Nici unui caine nu ii face bine sa stea la -20 grade, prin ploaie si ninsoare!Intr-adevar ii mai protejeaza putin da nu in totalitate. Deci imi sustin ideea ca un acoperis tb sa aiba la adaposturile astea. Oricum si cu acoperis e frig da macar sunt mai la adapost.

    Raspunde
  14. mybrainquit 10 Feb 2010 @ 14:23

    @simona te aplaud pentru raspunsul tau (nu ai sarit ca arsa) si ai dreptate, intr-o mica masura. Cainii, asa cum au fost ei crescuti in ultima vreme, nu se descurca bine la -20. Insa afara nu sunt -20. Iar cainele nu moare el asa de usor. Totusi nu sunt creaturi care sa nu gandeasca. Ii e frig, se duce undeva unde e mai cald (haite de caini pe la metrou, anyone?). Sunt inteligenti si supravietuitori. Asa ca nu le mai plangeti de mila in acest caz.

    Raspunde
  15. simona 11 Feb 2010 @ 17:36

    @mybrainquit E scuza-ma ca iti zic da au fost nopti in care au fost si -20 si intr-o cusca deasupra cerului liber (ca era vorba de cainii din adaposturi acu) unde sa se duca?? Deci da, le plang de mila si o sa le plang mereu!Bine ca mai sunt si oameni cu suflet pe lumea asta ca altfel…de ignoranti e plina lumea!

    Raspunde
  16. yo bre 22 Feb 2010 @ 12:40

    M-ai facut sa rid bre cu “voluntarii” matale si mi-ai dat o idee. Niste nemernici bipezi sint pe cale sa asasineze niste vacute si purcelusi nevinovati. Uitati-va in ochii lor…nu va bufneste plinsu` cind va ginditi ca vor fi ucisi fara mila?
    Asadar: Caut voluntari cu experinta in domeniul militar (preferabil veterani Afganistan)in vederea eliberarii vacutelor si purcelusilor aflati in pericol mortal.Asigur transport, armament si munitie + o juma` de vodca la baraca din colt.

    Raspunde
  17. DogKiller 27 Apr 2010 @ 18:02

    E un semn …D-zeu vrea cainii morti 8-x ^:)^
    Eu zic sa-i respectam dorinta si sa trecem la treaba sa ajutam cum putem.
    Eu ma voi ocupa sper de 3 haite de 4-5 caini imediat ce aflu care e otrava perfecta. Who’s with me? >:/

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)