Sari la conținut

Piratii din Caraibe 4. Pe ape si mai tulburi.

piratii-din-caraibe-pe-ape-si-mai-tulburiDupa cum probabil stiti, aseara am fost la avanpremiera filmului din titlu. Am fost s-o vad pe sarmanta Angelica (Penelope Cruz) care, asa cum am fost obisnuit, a jucat un rol bun spre foarte bun in ciuda faptului ca era insarcinata in acea perioada a filmarilor.

Jack Sparrow (Johnny Depp) nu s-a lasat nici el mai prejos, personajul interpretat a fost construit asa cum ii sta bine oricarui pirat, cu multe detalii. Nimic din imbracamintea si accesoriile pe care le purta nu era puse acolo intamplator.

Am apreciat efortul producatorilor de a-l filma  3D lucru desul de rar deocamdata. In general 3D-urile de pana acum erau filmate 2D, convertite ulterior.

Filmul propriu-zis nu m-a dat pe spate. Nu a fost rau, dar nici nu a fost genul ala care sa ma tina in priza pe toata durata lui. Efectele 3D au fost destul de sarace. Cred ca nu e nicio deosebire daca o sa-l vedeti 3D sau 2D. Daca ar fi sa-l mai vad odata, eu as prefera 2D-ul.

Totusi nu este un film pe care sa-l ratati, trebuie sa-l vedeti atunci cand aveti ocazia.

In general nu-mi place sa comentez filmele, ce rost ar mai avea sa-l vedeti dupa ce deja stiti despre ce e vorba in el? Va las sa-l vedeti relaxati fara sa stiti dinainte ce se intampla p’acolo.

In plus, pe langa vizionarea filmului am avut parte de lansarea campaniei Viata in 3D prezentata de LG, campanie in care timp de 4 saptamani 4 bloggeri testeaza tehnologia LG Cinema 3D.

Fiecare blogger are un filmulet aici in care prezinta o anumita caracteristica a acestei tehnologii. Va invit sa alegeti filmuletul/bloggerul care va place cel mai mult si sa-l votati. Aveti sansa sa castigati un DVD Portabil LG, in cazul in care bloggerul ales de voi obtine cele mai multe voturi.

Ce-am retinut eu despre aceasta tehnologie 3D:

  • ochelarii 3D de la LG sunt mai usori decat ceilalti ochelari de pe piata.
  • ochelarii sunt mai ieftini, costa in jur de 1 euro. Practic va permiteti sa cumparati mai multi, pentru toti prietenii care vin la voi sa se bucure de vizionarea unui 3D.
  • ochelarii sunt mai usori decat cei conventionali,
  • ochelarii nu au nevoie de sursa de curent. Nu trebuie sa-i alimentati deloc.
  • ochelarii nu-ti mai obosesc ochii asa cum fac cei conventionali.

Nu am de unde sa stiu cat de adevarate sunt cele de mai sus, va spun doar ce-am vazut la prezentarea de aseara.

So, una peste alta a fost un eveniment reusit. Am aflat cate ceva despre 3D-ul LG, am vazut un film ok si, nu in ultimul rand, am revenit intr-o sala de cinema dupa mult timp de pauza.

Daca ar trebui sa zic ceva ce nu mi-a placut a fost dialogul (si tonul) dintre doi bloggeri de top, dintre Manafu si Costin. Chiar cred ca ei ar trebuie sa fie un exemplu pentru blogosfera iar daca au ceva de impartit unul cu altul sa o faca in privat, nu aruncandu-si replici taioase dintr-un capat in altul al salii. Nu e frumos… si in nici un caz un exemplu pentru restul boggerilor.

Chiar daca v-am zis ca pe mine nu m-a dat pe spate filmul, va recomand sa-l vedeti, stiti cum e, gusturile nu se discuta ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Crox 19 May 2011 @ 16:16

    L-am vazut aseara la un imax 3D si tin sa iti dau dreptate. 3D-ul nu a adaugat valoare peliculei/lelor, ba chiar din contra. De multe ori mi-am dat ochelarii jos si in 2D era mult mai placut totul. Poate m-am obisnuit cu animatiile in 3D la imax, sau poate ca 3D-ul e mai degraba pentru filmele cu efecte speciale futuristice, sau cel putin contemporane.
    Cine isi doreste sa vada Ben Hur in 3D sigur ar prefera si Piratii tot in 3D.
    Eu sunt de parere ca unele filme nu sunt totusi menite 3D-ului si “Piratii din Caraibe” e unul din ele.

    BTW, nu am vazut niciun alt “Pirat” din serie, doar varianta aceea nu pentru copii, cu un buget apoteotic in lumea filmului de gen la vremea lui.

    Raspunde
  2. sweety 25 May 2011 @ 00:14

    Da poate nu impresioneaza prin faptul ca e 3d, dar prestatia actorie e ireprosabila

    Raspunde
  3. Olteanu' 25 May 2011 @ 19:14

    Si eu cred la fel, nu cred ca este cazul sa ne cramponam de faptul ca ceea ce au vrut ei sa faca(senzatie prin 3d) nu le-a iesit, pentru ca in esenta filmul oricum este bun

    Raspunde
  4. elle 26 May 2011 @ 20:36

    frumos film

    Raspunde
  5. Silviu 27 May 2011 @ 20:27

    Foarte misto realizat, povestea interesanta, sparrow la fel de nebun:D

    Raspunde
  6. CrazyBike 3 Jun 2011 @ 08:09

    ma omoara astia ce se lauda ca au vazut filmele in 3D ….ce e deosebit l-ai atins pe jack sparrow ???? sau pe Hector ? ce dracu ba atat de sclifosita a ajuns Romania ….a ajuns un neam de fite, un neam de Cocalari….un neam de laketi hai sa ma laud si eu mi-am cumparat din Elvetia un LCD de 120 Led asa pentru ca sunt plin de Fite .sa vad care se Mira

    P.S. Superb filmul ma asteptam sa fie naspa .L-am asteptat cu sufletul la gura …dar nu sa-l vad in 3D

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)