Sari la conținut

Pista de biciclete de pe Bulevardul Buzesti – Berzei – Uranus [video]

V-am aratat ieri niste poze de pe noul bulevard, Buzesti – Berzei – Uranus, parea frumos si cu o pista pentru biciclisti facuta pentru a le usura acestora deplasarile prin traficul haotic de la noi. Dupa numai o zi de la inaugurare Ciprian a dat o tura cu bicicleta si a realizat filmuletul de mai jos.

Parea aproape incredibil cat de necivilizati sunt participantii la trafic, aproape ca nu le pasa ca pista aia este pentru biciclisti.

http://www.youtube.com/watch?v=JeBKGoQjq5k

Dar aproape nimeni nu-i respecta pe biciclisti, nici conducatorii auto, nici pietonii? Pe bune acum, cat de greu este sa le lasam si lor un spatiu?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. cici 13 Jan 2014 @ 22:08

    video-ul asta m-a intristat. as fi vrut ca biciclistul sa fie de fapt politist, si sa lase amenzi tuturor nesimtitilor de acolo, sa-i ridice pe toti

    Raspunde
  2. criserb 13 Jan 2014 @ 22:13

    @cici – Astia-s oamenii, nu ai ce sa le faci. In plus, daca te uiti cu atentie in video este chiar un politist care il incomodeaza pe biciclist…

    Raspunde
  3. 1qlee 13 Jan 2014 @ 22:42

    La noi, singura solutie ar fi pista de biciclete suspendata. Doar atunci nu o sa mai fie parcate masini pe pista. Dar ma tem ca si atunci “cand” o vor face, pista suspendata nu va fi continua, Va avea tot asa intreruperi…

    Raspunde
  4. cici 14 Jan 2014 @ 00:08

    da, e un politist si mai e un ghertoi de la o firma privata de securitate. ca astia parcheaza mereu in intersectii. daca nu ii amendeaza nimeni, e legal, nu?

    Raspunde
  5. biaggio 14 Jan 2014 @ 08:44

    Dupa vizionare ma incearca un sentiment de tristete. Multa tristete, gandindu-ma ca multa vreme o sa mai vedem asemenea exemple. Pacat

    Raspunde
  6. Simina 14 Jan 2014 @ 11:32

    Pacat… In general nu am nimic cu oamenii care merg pe bicicleta. Ii admir chiar. Pe cei care se tin de regulile de circulatie. Dar mi s-a mai intamplat sa se “arunce” cate un biciclist in fata masinii cand aveam eu verde. Sau sa mearga numai bine in mijlocul benzii de circulatie si sa nu am cum sa-l depasesc. Nu stiu care ar fi solutia pentru pistele de biciclete. Trebuie sa ne respectam reciproc in trafic, soferi, pietoni si biciclisti si atunci ar merge totul bine. Dar cred ca mai e cale lunga pana acolo.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)