Sari la conținut

Posta Romana, un exemplu de civilizatie in trafic

De cand cu noua camera video, m-am pus pe filmat in trafic. Azi l-am surprins pe unul dintre soferii postei romane care, in scopul de a ne aduce noua, rapid, corespondenta, nu mai da prioritatea pietonilor si nici nu se mai asigura la schimbarea benzilor de circulatie, ca deh, ce rost are?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. lee 21 Jun 2013 @ 17:57

    Erai destul de ocupat sa vezi ce greseli mai fac altii. Nu de altceva, dar politia romana nu se uita la cate treceri de pietoni dai prioritate (sau daca urmaresti si prezinti pe altii care fac greseli in trafic). Ei iau in considerare doar situatiile in care nu dai prioritate la trecerile de pietoni. Urmareste-te, ca la minutul 1.13 nu ai dat prioritate doamnei in negru care traversa pe trecerea de pietoni.

    Raspunde
  2. criserb 21 Jun 2013 @ 18:01

    @lee – eu cred ca gresesti. Daca eu aveam verde, cum poti sa zici ca doamna in negru traversa regulamentar? Traversa si ea pe rosu si acum tu ma certi pe mine :)

    Raspunde
  3. lee 21 Jun 2013 @ 18:22

    Si credeam ca te-am prins :D
    greseala mea

    Raspunde
  4. Escu 22 Jun 2013 @ 19:11

    Eu, personal, nu am decat de rau de zis despre Posta Romana. Servicii de proasta calitate, functionare plictisite la ghiseuri si pe deasupra…soferi care cred ca conduc la mamele lor pe tarla.
    Prefer oricand Fan Curier, chiar daca trebuie sa platesc mai mult.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)