Sari la conținut

Pregatiri pentru Raliul Deltei cu Sebastian Barbu

Astazi am fost invitat de amicul Berti  sa vad si eu cum decurge o sesiune de teste, pe macadam, in dreapta lui Sebastian Barbu, care isi facea ultimele reglaje la masina deja pregatita pentru Raliul Deltei.

Sa stiti ca de dimineata am avut ceva emotii, nu prea sunt eu obisnuit sa stau in dreapta si mai ales intr-o masina de raliu. Dar am facut-o si pe asta, acum pot sa zic ca stiu ce simte un om intr-o astfel de masina…. adrenalina :)

Am fost echipat corespunzator, cu costum, casca, legat bine de scaun cu centurile de siguranta si am pornit pe circuit. Am dat cateva ture la viteza maxima, am derapat, am sarit cu masina, a fost nebunie. Iar senzatia din interiorul masinii fata de ceea ce se vede din afara este total diferita. Nu am cuvintele la mine sa va povestesc, va las sa vedeti repede niste poze si am sa mai revin curand asupra subiectului.

DSC_2417DSC_2422DSC_2496DSC_2458DSC_2655DSC_2623DSC_2681DSC_2437DSC_2682DSC_2581

Dupa cum banuiti, n-am fost singur pe acolo, au mai fost si altii care au probabil pozele mai frumoase ca ale mele. Intrati pe facebook si acolo o sa vedeti mult mai multe ;) (dau link in momentul in care apar restul pozelor pe facebook)

Mai multe poze facute de mine gasiti aici.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)