Sari la conținut

Voi stiti de Thoiry Safari Park din Paris?

thoiry

Citeam un comunicat de presa despre emisiunea David Attenborough, ghid în Africa de la Digi Animal Word si am vazut ca premiul concursului este o excursie la Thoiry Safari Park din Paris, dar hai mai bine sa vi-l prezint mai jos.

Marele premiu: o excursie în Thoiry Safari Park din Paris, pentru 3 persoane, în perioada 22 – 24 iunie 2013, incluzând costurile pentru biletele de avion Bucureşti – Paris şi retur, taxele de aeroport, cazarea în cameră dublă cu pat suplimentar în hotel de 4 stele şi biletele de acces în Thoiry Safari Park (transport, intrare la: parcul safari – tur cu maşina – grădina  zoologică, grădinile Thoiry, castel).

Nu stiu cum de pana acum n-am auzit de acest parc, am fost de atatea ori la Paris si totusi n-am auzit nimic. Si pot sa va zic ca imi este ciuda. Vreau si eu sa ajung acolo, este foarte misto, din ceea ce am vazut pe site. Voi ati fost, stiati de el?

Hai sa va zic si de concurs, daca tot am deschis subiectul.

Daca va uitati la emisiunea "David Attenborough, ghid în Africa" cu siguranta puteti sa raspundeti la niste intrebari. Sunt 5 eminisiuni, ruleaza sambata si duminica din 18 mai pana in 1 iunie.

O sa vedeti la TV intrebarile iar daca ati vazut emisiunea o sa va fie foarte simplu sa dati raspunsul corect. Raspunsul il dati pe site sau pe pagina de Facebook, dupa emisiune, sambata de la 22:00 pana duminica la 15:00 si duminica de la 22:00 pana luni la 15:00.

Premiul cel mare il aveti mai sus, pe langa el puteti castiga "5 premii săptămânale constând în enciclopedii cu animale de la editura RAO".

Bafta!

Si nu uitati, daca ati fost la Thoiry Safari Park lasati si voi un comentariu si spuneti-mi si mie cum a fost acolo ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. Sabina - Digi Animal World Romania 24 May 2013 @ 17:50

    Ne bucuram mult ca am fost noi cei de la care ai aflat de acest parc si suntem siguri ca daca viitoare cand vei ajunge in Paris, o sa il vizitezi :) Garantam ca merita! Sau poate castiga un cititor de la tine si iti povesteste cum a fost

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)