Sari la conținut

Primul circuit de viteza de langa Bucuresti

Motor-Park-Romania

Se pare ca o sa avem si noi un circuit de viteza aproape de Bucuresti cat de curand. Poate nu o sa la fel de mare si de frumos ca cel de la Nuremberg, dar e un inceput. E o veste buna pentru locuitorii din sud-estul tarii.

Circuitul va avea 4100m lungime cu o linie dreapta de 700m , o latime de 12m si o configuratie ce va permite desfasurarea curselor moto cat si auto. Circuitul va asigura toate serviciile necesare unei bune desfasurari a competitiilor sportive dar si a activitatilor de agrement: centru de presa, centru medical, boxe la standarde de Formula1, restaurant, benzinarie, service si scoala de pilotaj.

Pentru finalizarea lucrarilor este necesara o investitie totala ce se va ridica la peste 7 milioane de euro.

Durata constructiei intregului ansamblu este de doi ani, terminarea constructiei pistei fiind preconizata pana la sfarsitul acestui an.

Fiind foarte optimisti in ceea ce priveste finalizarea pistei pana la sfarsitul an,ului organizatorii Dunlop Romanian Superbike au stabilit disfasurarea unei etape test pe acest circuit.

De asemenea, acestia au incheiat un contract pentru urmatorii 3 ani cu Motorpark Romania.

O serie de promotori si-au aratat interesul in ceea ce priveste colaborarea cu Motorpark Romania pentru organizarea unor competitii auto internationale.

[sursa]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. TyT 5 Jun 2012 @ 21:51

    Multe chestii interesante apar inainte de campania electorala , dar nimic concret dupa …

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)