Sari la conținut

Primul concediu in care nu am folosit aparatul foto

Din 2002, de cand am avut primul aparat digital nu a existat concediu in care sa nu am cu mine aparatul foto. Anul acesta am renuntat la el. Nu pentru ca nu este bun, este chiar foarte bun DSLR-ul meu, dar parca nu am mai vrut sa car un rucsac in spate pe fiecare partie pe care am fost. Am preferat sa pozez cu telefonul, eram convins ca o sa am niste amintiri decente, chiar daca nu la fel de bune cum ar fi iesit cu aparatul foto.

Nu v-am zis pana acum, nici timpul nu mi-a permis, iar in concediu am preferat sa ma distrez, sa ma relaxez si blogul l-am lasat deoparte.

So, am fost in Austria de Revelion, am zis ca este mai ok ca in tara, iar pretul zic eu ca a fost mai bun decat ceea ce gaseam pe Valea Prahovei. Ca sa eliminam din start intrebarea asta am sa va spun ca am platit 680€ pentru 7 nopti de cazare, demipensiune + masa de revelion, pentru doua persoane. Bun nu? :)

Nu despre concediu vreau sa va povestesc acum, asa ca revenim la poze, promit ca am sa revin cu alte posturi despre cum a fost in Austria, despre conditiile pe care le-am avut sau despre calitatea partiilor.

Va arat niste poze, facute pe cele 3 domenii de schi pe care am fost. In ordine cronologica avem

Mölltaler Gletscher

Ankogel

Kitzsteinhorn

Un rasarit surprins la pensiunea in care am fost cazati din Herkuleshof am Danielsberg.

Herkuleshof am Danielsberg

Si cateva poze de la Tauern Spa Zell Am See – Kaprun.

Repet, toate pozele sunt facute cu telefonul. Este vorba despre un Samsung Galaxy Note 3 pe care il recomand cu mare drag, am mai zis asta.

Este adevarat ca am si poze mai putin bune, in general cele in conditii slabe de lumina, am sa vi le arat si pe acelea, dar toate la timpul lor, acum timpul nu-mi mai permite.

Concluzia este ca atunci cand nu aveti chef sa carati aparatul cu voi, un telefon bun va poate salva. Este mai mult decat nimic si pana la urma amintirile conteaza, nu neaparat calitatea pozelor. Totusi, daca sunt poze facute cu telefonul, nu uitati sa le salvati, eu in general am observat ca nu prea le salvez pe calculator decat foarte rar.

Astept sa-mi spuneti daca v-ati fi dat seama ca sunt facute cu telefonul, daca nu va spuneam nimic, ce parere aveati?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Coffee 7 Jan 2014 @ 14:47

    As fi zis ca pozele sunt facute cu un aparat compact obisnuit. Daca nu ai mari pretentii, e OK sa faci poze doar cu telefonul.

    Raspunde
  2. Mihai 7 Jan 2014 @ 17:12

    Poze reusite, concediu reusit, pret ok.

    La multi ani!

    Raspunde
  3. criserb 7 Jan 2014 @ 17:25

    @Mihai – Merci man!

    Raspunde
  4. Sorin 7 Jan 2014 @ 21:04

    Salutare Criserb,

    O sa ne dai si detalii despre cum ai gasit oferta/organizat concediul – prin agentie sau booking, atunci cand o sa revii cu alte posturi despre sejurul vostru in Austria?

    La multi Ani!

    Raspunde
  5. criserb 7 Jan 2014 @ 22:11

    @Sorin – Cabana asta a fost gasita de un prieten. Nu a fost meritul meu. Dar cam asa am fost in fiecare an, unul din noi a gasit cabana. Ca regula de baza, cel putin pentru mine/noi (grupul nostru) este sa ne cautam singuri cazarea. Daca ai pe cineva in Austria care sa se ocupe cu atat mai bine, pentru ca ei vorbesc mai usor in limba lor. Sau daca stii germana…

    Apoi, niciodata nu mergem prin agentie. Cel putin eu nu merg prin agentie. Nu zic ca agentiile nu sunt ok, dar eu merg de ani de zile pe cont propriu, numai cu ajutorul lu’ booking.com sau alte siteuri de pe net.

    Eu zic ca atunci cand cauti ceva gasesesti, mai intrebi si tu in stanga si in dreapta, pe unde au mai fost prietenii tai (asta ca sa ne referim strict la schi), mai cauti pe net si pana la urma sunt convins ca o sa iei decizia cea mai buna ;)

    La multi ani si bafta!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)