Sari la conținut

Priveste-mă! Sunt un copil, nu o dizabilitate!

Undeva în țara noastră sau în lume unui băiețel i se spune că el nu se poate juca pentru că nu poate merge, iar unei fetițe că nu poate învăța pentru că nu vede. Acest băiețel are dreptul să se joace, iar fetița să știe să citească.

Copiii cu dizabilități au aceleași drepturi și nevoi cu toți ceilalti copii.

Cu toate acestea, copiii cu dizabilităţi au fost prea des ignoraţi de politici, statistici şi în societate, ceea ce accentuează excluderea acestora şi adânceşte inechitatea. Aceşti copii au adesea acces mai restrâns la servicii precum cele de sănătate şi educaţie şi riscă mai mult să fie victime ale neglijenţei şi abuzurilor.

Cu toții vom beneficia atunci când toți copiii vor putea citi, învăța și își vor putea construi în acest fel viitorul și de aceea UNICEF şi partenerii săi lucrează ca aceste lucruri să devină posibile.

În perioada 1 iunie – 1 septembrie 2013 UNICEF România derulează campania (citeste mai mult).

Stiti ca pana acum m-am alaturat fiecarei campanii sustinute de UNICEF, sunt printre putinii in care eu cred si aleg sa-i sustin de fiecare data, neconditionat.

Ce va rog pe voi, este sa raspandim informatia, sa share-uim campania, pana ajunge la urechile tuturor. Sa facem cumva auzit strigatul copiilor care sunt refuzati de societate! Nu merita asa ceva. Oricum au o viata grea, sa-i mai si ignoram este prea mult.

Please share,
Multumesc!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. Alex 2 Jul 2013 @ 12:16

    buna campania dar nu sunt sigur daca au targetat-o foarte bine…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)