Sari la conținut

Prostii stau la semafor, smecherii se baga in fata pe linia de tramvai

Faza de mai jos nu este noua, o vad de fiecare data cand trec pe acolo. Poate se gaseste cineva sa-mi explice si mie de ce se intampla asa ceva.

Poate sunt eu nebun si nu stiu legea… este posibil, sa fiu indulgent si sa nu spun nu din prima.

Filmat cu Vico TF2+ Premium.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. George Paraschivescu 2 Jul 2013 @ 09:31

    se numeste decongestionarea traficului :)

    Raspunde
  2. Sabina 2 Jul 2013 @ 09:59

    Am auzit ca, in alte tari nu stiu daca si la noi, daca traficul e blocat si tu o iei pe linia de tramvai ca sa decongestionezi traficul si nu blochezi un tramvai ceva, ai voie. Eliberezi traficul astfel … ca in Romania se abuzeaza e altceva. Dar sunt curioasa daca asa e:)

    Raspunde
  3. Crox 2 Jul 2013 @ 10:04

    Monotonia dauneaza grav sanatatii. Varsarea veninului tradeaza uneori invidia. Daca-ti pasa de masina nu te bagi pe linia de tramvai unde sunt borduri si gata. In plus, fluidizeaza traficul, e adevarat ca tramvaiele vor avea intarzieri, dar nu poti sa pui asfalt si sa te astepti sa nu pupe cauciuc de masina bucatica aia de asfalt dintre sinele de tramvai. Liniile expres sunt pentru asa ceva, aia pare o linie de tramvai cu improvizari orientale facute de primari melteni si tampitei,

    Raspunde
  4. y430076 8 Jul 2013 @ 12:51

    Vezi ca ai mers inainte dupa o banda de stanga! Teoretic sagetile albe sunt pe asfalt. Practic s-au sters. Aceeasi situatie este si in rond la Univeristate cand vii dinspre Rosetti.

    Raspunde
  5. criserb 8 Jul 2013 @ 12:59

    @y430076 – posibil sa fie cum zici tu, nu neg, doar ca de unde sa stie omul daca sagetile nu sunt? Nu este un drum pe care il fac prea des…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)