Sari la conținut

Probleme cu un service autorizat Samsung

Acestea sunt pozele cu telefonul pe care Samsung (ESD ROM, service autorizat) refuza sa il repare pe motiv ca a suferit un soc mecanic. Telefonul a fost tinut la incarcat, iar cand am pus mana pe el am sesizat faptul ca este foarte incins si am vazut fisura de pe display. Nu sunt tehnician, dar din cate imi dau eu seama as zice ca este fisurat doar pe interior, sticla exterioara fiind in regula. Daca era fisurata si sticla cred eu ca ar fi trebuit ca fisura sa porneasca din margine, sa fie vizibila si pe partea alba, nu doar pe partea neagra unde se afla display-ul. Telefonul a mai avut probleme, se incingea foarte tare si avea bateria foarte umflata la 3-4 luni de la cumparare. Atunci am mers in service si i-am schimbat bateria pe garantie. Am mai avut o schimbare de sim reader (m-am trezit ca nu citea SIM-ul) si o resoftare deoarece camera facea poze cu foarte mult ”zgomot” si culori sterse. 

Se pare ca nu este un caz unic, exista foarte multe reclamatii in legatura cu aceasta problema, la o simpla cautare pe Google.


După cum v-ați dat seama este un guest post, scris de un cititor al blogului care are probleme cu un Samsung Galaxy S4, probleme pe care service-ul refuză să le rezolve pe garanție.

În această situație ce poate face omul?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
13 comentarii
  1. razorsbk 12 Jun 2014 @ 13:42

    Sa mearga la service-ul mare Samsung de langa Afi. Acolo ar trebui sa rezolve ceva. Eventual sa il desfaca cei de acolo si sa vada daca s-a umflat ceva in interior si a presat display-ul.

    Raspunde
  2. Alex 12 Jun 2014 @ 14:01

    serviceul mare de pe iuliu maniu este chiar ESD :)

    Raspunde
  3. cristi 12 Jun 2014 @ 14:04

    nu te stresa prea tare, e normal sa crape din senin, mergi la un apple store si ti-l schimba in 5 minute daca e in garantie, fara sa comenteze… ;)

    Raspunde
  4. Dan Teleleu 12 Jun 2014 @ 14:05

    Cei de la ESD au spus la o simpla vizualizare a telefonului ca sigur a suferit un soc mecanic si ca imi anuleaza garantia si nu se repara.

    Raspunde
  5. criserb 12 Jun 2014 @ 14:23

    @Dan Teleleu – Poate că o variantă ok este și ANPC-ul…

    Raspunde
  6. Cosmin 12 Jun 2014 @ 14:33

    Înregistrează reclamație la call center Samsung și spune că nu e mulțumit de serviciile lor. Metodă sigură și testată.

    Raspunde
  7. Klausse 12 Jun 2014 @ 14:37

    Orice ar fi, nu lasa situatia asa.

    Raspunde
  8. Dan 13 Jun 2014 @ 00:34

    Cristi, fara urma de misto,dar imi amintesc de postarile tale in care luai peste picior IPhone-urile.Hai sa vedem acum cum pui problema, ca eu pe forumuri dedicate idevice-uri nu am auzit rahaturi din-astea.Si nu, nu sunt subiectiv sau actionar Apple, doar fac o comparatie intre probleme…si rezolvari ;) Sa auzim numai de bine ;))

    Raspunde
  9. criserb 13 Jun 2014 @ 11:18

    @Dan – nu ai auzit până acum de Apple cu bateria umflată? Atunci privește aici ;)

    Raspunde
  10. Dan 13 Jun 2014 @ 17:58

    Cristi, daca te intreaba cineva pe viitor, sa ii spui ca Apple nu-si fabrica singur bateriile, precum face samsung.Deci inca o data, pick anothet subject ;)
    Asa, ca amuzament, inlocuieste cuvantul Apple in lin-kul trimis de tine si o sa fii foarte surprins.Negativ.O sa vezi;)
    Inca ceva:in penultima mea fraza, dupa punctele de suspensie am folosit cuvantul magic:rezolvari!
    Repet, nu sunt actionar Apple, ci doar observ obiectiv calitatea.

    Raspunde
  11. criserb 13 Jun 2014 @ 18:11

    @Dan – Adevărat, mare parte din componente le cumpără de la Samsung ;)

    Uite că din păcate rezolvările țin de o firmuliță de la noi… nici nu aveam mari pretenții.

    Raspunde
  12. Dan 13 Jun 2014 @ 19:34

    Corect e “cumparau”.
    Si nu e majoritatea.da-mi 2 componente diferite dintr-un iDevice fabricate de samsung.Cristi, le-a venit mintea la cap si si-au schimbat furnizorii.Citeste presa internationala de specialitate.Si inca ceva: diferenta dintre Apple si restul lumii e ca inginerii Apple nu se murdaresc pe maini cu surubelnite.Nu au service-uri.Inlocuiesc orice telefon.Sa ne intelegem:Apple si nu third party-uri!
    Mai continuam ? :)

    Raspunde
  13. Radu 16 Jun 2014 @ 15:40

    Asa sunt Androidele astea..

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)