Sari la conținut

Proiect de lege: impozitul pe vrajitorie!

"Vrajitoria inseamna ritualuri magice prin care se invoca realitati spirituale demonice, cu scopul de a inlatura anumite boli, de a reface sau destrama legaturi dintre oameni ".

Pentru ca nu a reusit sa le alunge din Romania, democrat-liberalul s-a gandit sa legalizeze vrajitoria si sa impuna taxe.

"Ele sunt obligate sa iti taie o factura si o chitanta. Te duci la vrajitoare ca sa iti aduca ba sotul, ba amanta. Daca acest lucru nu se intampla intr-o perioada stabilita, persoana respectiva va fi acuzata de inselatorie", spune deputatul PDL, Alin Popoviciu.

[sursa]

Deci numai la noi se poate intampla asa ceva. Oare cum e posibil sa-i duca mintea la asemenea ineptii. Daca nu reusesc sa opreasca un fenomen il legalizeaza ca sa-l poata impozita. Azi-maine o sa legalizeze crima, violul, hotia sau mai stiu eu ce ca sa poata sa le impoziteze.

Oare chiar le spala cineva creierele cand ii baga in parlament?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. NightOn 20 Apr 2010 @ 11:23

    Ce idiotenie. Astia vor legaliza si luatul de mita. Posibil ca le spala creierul si apoi sunt apti de parlament, altfel nu. Tara nimanui….

    Raspunde
  2. pantera mov 20 Apr 2010 @ 12:32

    ideea e ca ‘vrajitoarele’ (tiganci cu gura mare si f smechere), la fel ca manelistii, invart maaari sume de bani fara a le fi impozitate. mie una nu-mi convine sa stiu ca sunt altii care intorc banii cu lopata fara sa-i intrebe nimeni de sanatate. da, suna stupid legea, dar pana la urma daca asta presupune ca cetateni de ‘nationalitate indoielnica’ sa nu se mai umfle ilegal cu banii naivilor, go ahead. crezi ca in america medium-urile nu platesc impozit? ca fac aceeasi chestie dar cu ceva mai mult bun simt. si mai putine fuste colorate.

    Raspunde
  3. Valy 20 Apr 2010 @ 15:28

    La noi ca la nimeni !
    Nu prea vad cum vor facilita aceste taxe , dar e ok , PD-ul este tata lor.
    Curand te duci la preot sa iti descante si daca te simti mai tarziu rau il vor incadra pe preot la insealtorie. Wow
    Si uite asa incet incet descoperim si noi cum sta treaba in acest univers.
    Good luck with that !:)>-

    Raspunde
  4. Andy 20 Apr 2010 @ 15:34

    Sunt in foame de bani… tu ce crezi?

    Raspunde
  5. maddy 20 Apr 2010 @ 17:38

    nu mi se pare idiotenie deloc.
    vrajitoarele iti presteaza un serviciu. ca noi, cei de aici de fata, credem ca este o prostie e alta problema dar sunt oameni care chiar cred in asa chestii.

    Raspunde
  6. criserb 20 Apr 2010 @ 18:10

    @maddy – sa zicem ca o sa se implementeze, tu chiar crezi ca “vrajitoarele” alea o sa declare ceva?

    Nici macar nu vor avea curajul sa le verifice…

    Raspunde
  7. criserb 20 Apr 2010 @ 18:14

    @Andy – Foamea de bani e doar paravanul ce-l afiseaza in fata noastra pentru ca noi sa nu vedem ca nu-i duce capu’

    Ma intreb cand o sa vedem la noi ca se intampla lucruri normale. Cand o sa vedem ca cei care fura platesc, cand o sa vedem drumuri asfaltate, cand o sa vedem oamenii care nu blocheaza intersectia, parlamentari care nu parcheaza pe locurile handicapatilor… etc…

    Raspunde
  8. Alina 21 Apr 2010 @ 11:02

    Care este problema? Primesc bani sa plateasca impozite.
    Si chiar daca nu le declara, dar acum chiar daca le prind nu pot sa le faca nimic. Existand o lege clara poti sa faci din cand in cand razii si mai iei ceva banuti.
    Lasa, ca nu de grija lor o duc eu, ca ei fac copii pe banda pentru amarata aia de alocatie, dar nici unul nu plateste impozit.
    Si da, sa legalizeze si prostitutia, sa plateasca si domsoarele impozit. Ce crezi ca daca muncesti cu capul nu e tot prostitutie? Se numeste prostitutie intelectuala.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)