Sari la conținut

ProTV HD si Sport.ro HD acum si pe RDS Digital Cable

Am uitat sa va zic (noroc cu ultimele comentarii care mi-au adus aminte) ca de vreo saptamana se vad pe RSC Digital Cable si cele 2 canale. Se vad foarte bine atunci cand si trasmisia e HD.

De cand cu canalale astea HD nu prea mai mai ult la restul, ma uit la maxim 5-6 :) cele pe care le prind in format high definition.

Pentru cine nu prinde nimic HD sa stiti a aveti de pierdut, nu se compara cu ceea ce am fost invatati pana acum sa vedem. Deci, treceti pe HD.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. alin 15 Jul 2010 @ 15:30

    As vrea eu dar nu pot. Ti-am mai zis ca am antena Digi; si din pacate pe antena nu se reda si HD:( . Si tot antena asta nu are iesire HDMI. Are doar scart si RCA. :(( . Nu vrea nimeni o antena DIGI? O vand. E buna la tara.

    Raspunde
  2. Crox 15 Jul 2010 @ 19:18

    Dolce deja are canale HD, in curand vor fi si pe digi, eu am canale HD, dar nu am televizor HD, desi, diferentele sunt destul de clare chiar si pe CRT(oricat de incredibil ar suna, este insa foarte adevarat).

    Raspunde
  3. monis 1 Aug 2010 @ 16:30

    Stiu ca cei de la concurenta au ceva mai multe programe decat au cei de la RDS in pachet..RDS-ul are 4, iar UPC-ul 8. Plus ca nu se compara calitatea imaginii intre cele doua…

    Raspunde
  4. cozlovfa 10 Dec 2011 @ 16:33

    am oplasma westwood si decateva zile decind a aparut Romania TV ,antena 2 nu o mai gasesc.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)