Sari la conținut

In finala Masterchef a ajuns cine merita sa ajunga

masterchefIn cele din urma Andreea a fost eliminata din Masterchef. Era de asteptat, dar totusi ma mira ca au tinut-o pana acum. Rar imi este dat sa vad fiinte atat de antipatice ca Andreea. Nu imi dau seama cum cineva poate trai alaturi de o pesoana ca ea. Dar cam atat despre ea, nu merita mai multe cuvinte.

Cei care au ramas, din punctul meu de vedere, merita sa fie acolo. Indiferent cine castiga eu sunt multumit. Nu am un preferat anume, imi plac toti. Sunt oameni cu mult bun simt, pasionati de ceea ce fac.

Chiar daca Petru pare cam increzut, eu nu cred ca e. E un pusti care a reusit pe fortele lui sa ajunga acolo si spre deosebire de altii, spune ce are in cap. Pana la urma e un concurs  in care numai unul castiga. Nu e un concurs pe echipe, nu s-a dus acolo sa-si faca prieteni. E un concurs  in care trebuie sa castige.

D’artagnan e un tip modest, fost sau actual campion la scrima. Se vede din tot ceea ce face ca a facut un sport si a respectat niste reguli pentru a ajunge acolo sus. Ii tin pumnii si lui, si sper sa iasa pe locul pe care-l merita.

Mimi, o femeie cu foarte mult bun-simt, nu a suparat pe nimeni in toata emisiunea, stie ce pune in farfurie si poate este putin prea emotiva. M-as bucura sa castige, dar totusi nu cred ca o sa reuseasca.

Cat despre Bogdan se vede ca viata lui este bucataria. Stie sa faca orice, nu pare a se pierde, are multe sanse sa ia premiul cel mare.

Chiar daca au aparut articole in presa in care se spune ca Petru este castigatorul acestei prime editii a emisiunii, sper sa nu fie asa. Sper ca informatia sa fi ajuns eronat in presa si sa vad in seara asta o emisiunie care sa ma surprinda.

Voi cu cine tineti, pe cine ati vota castigator daca aceasta decizie v-ar apartine?

P.S. Mi-am adus aminte, Sorcoveanu ala (Gabi Godeanu) a dovedit dupa ce a iesit din emisiune ca e un nimic, nu asa se vorbeste despre cei cu ai concurat.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
13 comentarii
  1. Ionut 6 Jun 2012 @ 13:39

    Cu siguranta toti cei care au ajuns in aceasta etapa, merita sa castige, dar din pacate nu se poate sa ia fiecare premiul cel mare, dar toti sunt castigatori. Eu personal as dori ca Bogdan sa castige, dar ramane de vazut ce va fi ;)

    Raspunde
  2. mo 6 Jun 2012 @ 13:45

    ce m am bucurat aseara cand a iesit mimoza, “sotia unuia”-ce aiurea suna!… m am bucurat ca a iesit si sorcoveanu’, in schimb, mi a parut rau ca a iesit taximetrista!
    am auzit si eu de acum o sapt ca o sa castige Petru, desi mie imi place mai mult Mimi!

    Raspunde
  3. Ciupercutza 6 Jun 2012 @ 14:02

    Bogdan a fost preferatul meu inca de la inceput. Si mi-a placut si Simona, pe care as fi vazut-o in finala in locul lui Mimi.
    Andreea a fost “lasata” sa faca show, a fost bufonul regelui ;) Sa vedem cum va fi diseara!

    Raspunde
  4. william 6 Jun 2012 @ 14:16

    a ramas numai spuma acum !

    Raspunde
  5. criserb 6 Jun 2012 @ 14:19

    @Ionut – si eu as vrea ca Bogdan sa castige, dar cum am zis, nu m-ar deranja daca ar castiga Mimi, Petru sau “D’artagnan”

    @mo – asta e singura ei calitate, sa fie “sotia unuia” ma intreb cum o suporta :) Uite aici un post funny pe tema sotiei :)

    @Ciupercutza – sper ca nu am sa o vad pe Andeea si diseara :)

    Raspunde
  6. Iulian 6 Jun 2012 @ 14:30

    Avem noroc ca la MasterChef se va castiga pe bune (nu ca la romanii au talent). Chiar ca cei 4 merita sa castige. Daca e sa fie Petru, merita, dupa a 2-a emisiune mi-am zis ca are stofa de chef.

    Singura problema pe care o am cu acest show este faptul ca nimic nu este live. Totul este filmat, montat si difuzat la cel putin o saptamana dupa. Cum e cu acele zvonuri cu Petru, e clar ca nu ar fi existat daca nu se stia deja castigatorul inainte ca finala sa se dea la TV. Daca era live macar finala, era o mare chestie. Stiu ca au timp 90 de minute de exemplu la un dish, dar, macar finala….

    Raspunde
  7. marius 6 Jun 2012 @ 16:43

    Cand am vazut titlul in rss feed speram sa nu incepi si tu cu Andreea…dar n-a fost asa…
    Nu prea inteleg tot tamtam-ul in jurul concurentei asteia…si m-am uitat la MC in proportie de >80%

    Raspunde
  8. octavian 6 Jun 2012 @ 16:51

    Nu stiu daca ati fost atenti la ce a declarat Andreea pe parcursul emisiunii.

    La inceput zicea ca show-ul asta e mai important decat familia ei, chiar mai important decat copilul ei, iar ieri ce sa vezi, ii era foarte dor de familie :) haha chiar am plans cand a iesit :D

    Raspunde
  9. criserb 6 Jun 2012 @ 16:51

    @marius – pai eu am zis ca nu mi-a placut de ea pentru ca e nesimtita, nu stie sa traiasca intr-o cumunitate si nu stie sa piarda. Zambetul a adus-o pana acolo. Eu ti-am zis parerea mea, daca tu esti de alta parere o ascult cu mare placere. Poate n-am vazut eu lucrurile din punctul tau de vedere…

    Raspunde
  10. Cosmin 7 Jun 2012 @ 12:51

    Eu tot timpul am crezut ca Andreea e angajata de ProTV sa se poarte asa cum se poarta. Iar restul concurentilor au stiut treaba asta. Altfel nu imi pot explica absenta contuziilor provocate de coborarea mult prea rapida a unor trepte si, mai ales, sub impulsul unei maini ajutatoare…

    Raspunde
  11. TyT 8 Jun 2012 @ 01:37

    Intr-un grup fff restrans, la PROTV se stie din primele 2-3 editii cine este castigatorul! Castigatorul pentru ei fiind doar un produs de marketing !

    Raspunde
  12. Premiantul 8 Jun 2012 @ 10:24

    Nu cred ca pune cineva la indoiala ca show-ul a urmat un tipar cu rezultat foarte previzibil ca sa nu zic sigur.
    @criserb : Recunosc ca Andreea nu e una dintre persoanele cele mai indragite de la MasterChef dar a “colorat” putin show-ul care a fost gandit sa castige audienta si din altceva, nu numai din competentele in bucatarie ale concurentilor.
    Se pare ca te-a deranjat mult si ca ai o problema prea personala cu ea :P si ca atare esti cam acid in declaratiile la adresa ei.

    Raspunde
  13. MooNy 10 Jun 2012 @ 22:48

    Eu nu inteleg cat de ingusti pot fi unii oameni sa judece niste persoane dupa prestanta la TV intr-o emisiune 99% regizata. Andreea e “o prietena a unei prietene” si este un om de nota 10, familia ei este perfect reusita, copilul ei vorbeste frumos si educat – ti-e mai mare dragul sa o asculti la cei cativa anisori care ii are, casa o joaca pe degete, e curata si organizata. Totusi cum ar fi pt voi sa se faca pagina de facebook cu “casnica Andreea trebuie sa moara”. Oameni ingusti. I rest my case.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)