Sari la conținut

Raluca Turcan nu e blonda degeaba

Raluca Turcan si-a stupefiat colegii intrebind, pe un ton iritat, pentru ce a fost nevoie ca TVR sa infiinteze un post la Hunedoara: “De ce domnilor, imi puteti explica si mie de ce are nevoie Romania de un post TV Hunedoara, chiar asa am ajuns?”. Surprins, Alexanderu Sassu a incercat sa ii explice ca nu exista un asemenea post, ci doar un  studio teritorial la Deva, numai ca Turcan o tinea una si buna pe a ei: de ce exista TVR Hunedoara? Abia intr-un tirziu, membrii comisie au realizat ca Turcan se referea la postul TVR HD, ale carui initiale seamana, e drept, cu abrevierea oficiala a judetului Hunedoara, dar inseamna, in realitate, High-Definition, adica televiziune cu o calitate superioara a sunetului si a imaginii.

[via]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. alin 7 Jun 2010 @ 14:26

    Foarte tareeeeee:)) Iti dai seama cu cine a votat 5 milioane de oameni:o ? Sa traiti bineeee!!!!! :))

    Raspunde
  2. Marius Moga 7 Jun 2010 @ 14:44

    Eu, daca as spune asa ceva, cred ca mi-as da demisia in urmatoarea secunda. Cum naiba sa fii asa de prost?

    Raspunde
  3. Turcan Raluca 7 Jun 2010 @ 16:52

    Pretinsa ştire este o minciună şi o invenţie care confirmă standardele foarte scăzute ale site-ului http://www.inpolitics.ro, cunoscut prin difuzarea de intoxicări, ştiri la comandă, invenţii sau zvonuri fără legătură cu realitatea.

    Şi tot o minciună e dialogul purtat între domnul Alexandru Sassu şi mine, fiindcă Alexandru Sassu nu a participat la întâlnirea evocată (dar evident că e mai simplu să inventezi decât să cauţi un subiect real).

    Nu exisă nici măcar un singur caz în care vreun membru al comisiei pentru Cultură a Camerei Deputaţilor, eu sau altcineva, să fi făcut vreodată o asemenea confuzie.

    Raluca Turcan

    Preşedintele Comisiei pentru Cultură, Arte, Mijloace de Informare în Masă din Camera Deputaţilor
    Deputat PDL

    Raspunde
  4. octavian 7 Jun 2010 @ 17:02

    Nu stiu de ce dar tind sa o cred pe Raluca Turcan.

    Chiar si daca ar fi facut confuzia respectiva, nu mi se pare o greseala foarte mare! Comparatie cu Elena Udrea este exagerata.

    Raspunde
  5. Turcan Raluca 7 Jun 2010 @ 19:44

    Actionare in judecata!

    Am decis sa il actionez in judecata, pentru insulta, pe proprietarul site-ului http://www.inpolitics.ro, pentru ca a creat si difuzat stiri false despre activitatea mea.

    Afirmatia potrivit careia intr-o sedinta de la Senat as fi confundat televiziunea de înalta definitie cu judetul Hunedoara, este o minciuna si o inventie. Tot o minciuna este si dialogul purtat intre domnul Alexandru Sassu si mine, fiindca Alexandru Sassu nu a participat la intalnirea evocata.

    De asemenea, daca exista persoane care de-a lungul timpului s-au confruntat cu atacuri prin difuzarea de stiri false, incercari de santaj sau intimidare din partea unor reprezentanti ai site-ului http://www.inpolitics.ro, le rog sa imi sesiseze situatiile respective.

    Nu in ultimul rand, daca dl. Alexandru Sassu isi imagineaza ca prin campanii negative de presa va evita sa dea socoteala pentru situatia de la TVR, il anunt public ca in cursul acestei saptamani voi depune o plangere penala impotriva sa pentru abuz in serviciu in dauna intereselor publice.

    Raspunde
  6. octavian 7 Jun 2010 @ 20:56

    @Turcan Raluca merita dati in judecata cei de la inpolitics.ro, numai ca nu stiu ce se mai poate repara.

    Raspunde
  7. Cristian Pirvu 8 Jun 2010 @ 00:06

    Sincer, nu mi se pare normala aluzia facuta la blonde. 1) vorbim aici de inpolitics.ro 2) nu tot ce zboara se mananca asa cum nu tot ce scrie pe site e adevarat 3) manipularea e atat de vizibila incat aluzia la blonde e deplasata.
    Si nu … nimeni nu e blond degeaba. Acelasi lucru se poate spune totusi si despre bruneti, sateni, roscati. Cu atat mai mult despre cei cu inceput de chelie.

    Daca vrei sa vezi unde e adevarul, “cauta-l undeva la mijloc”

    Raspunde
  8. Ioana 8 Jun 2010 @ 12:47

    Nu cred ca Raluca Turcan ar fi facut o asemenea gafa, daca ar fi facut-o nu cred ca ar mai fi indraznit sa spuna ca nu a facut-o, este un om onest cand a facut unele greseala in legatura cu varsta a recunoscut-o. Repet cred ca d-na Turcan daca ar fi gresit nu ar fi avut acest punct de vedere. Ce mi se pare mie grav este faptul ca sunt oameni de presa, care nu isi castiga painea in mod cinst si onest si acesta este un bun exemplu.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)