Sari la conținut

Raluca Turcanu da in judecata inpolitics.ro

Pentru povestea din inpolitics.ro in care Raluca Turcan este acuzata ca a incurcat TVR HD cu TVR Hunedoara, Raluca s-a hotarat sa-i dea in judecata pentru insulta. Bravo ei, sper sa si castige daca e asa, sa mai scapam de siteurile mincinoase bune numai la a induce oamenii in eroare.

Actionare in judecata!

Am decis sa il actionez in judecata, pentru insulta, pe proprietarul site-ului http://www.inpolitics.ro, pentru ca a creat si difuzat stiri false despre activitatea mea.

Afirmatia potrivit careia intr-o sedinta de la Senat as fi confundat televiziunea de înalta definitie cu judetul Hunedoara, este o minciuna si o inventie. Tot o minciuna este si dialogul purtat intre domnul Alexandru Sassu si mine, fiindca Alexandru Sassu nu a participat la intalnirea evocata.

De asemenea, daca exista persoane care de-a lungul timpului s-au confruntat cu atacuri prin difuzarea de stiri false, incercari de santaj sau intimidare din partea unor reprezentanti ai site-ului http://www.inpolitics.ro, le rog sa imi sesiseze situatiile respective.

Nu in ultimul rand, daca dl. Alexandru Sassu isi imagineaza ca prin campanii negative de presa va evita sa dea socoteala pentru situatia de la TVR, il anunt public ca in cursul acestei saptamani voi depune o plangere penala impotriva sa pentru abuz in serviciu in dauna intereselor publice.

[de aici]

BTW, cei de la inpolitic.ro nu trebuiau sa-i acorde cumva dreptul la replica? Eh, se pare ca Raluca a preferat sa faca aceste destainuiri la mine pe blog :) (poate si in alte locuri, nu am verificat)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. octavian 7 Jun 2010 @ 21:06

    Nu stiu daca mai rezolva ceva… articolul respectiv a fost preluat de toate siteurile, si are 11412 AFISARI

    Raspunde
  2. criserb 7 Jun 2010 @ 21:13

    dar ar putea sa fie ulimul articol pentru acel site ;)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)