Sari la conținut

RCS&RDS nu mai da gratis telefonia fixa. Din 18 mai toti clientii platesc

Aceasta este una dintre cele mai severe corectii realizate de RCS&RDS in politica sa de preturi, avand in vedere ca decizia de a mari tarifele ar putea afecta peste un milion de clienti. RCS&RDS avea la finele anului trecut 1,5 milioane de clienti pe telefonia fixa dintre care – potrivit estimarilor de pe piata – o mare parte primea serviciul gratuit, ca bonus la serviciul de cablu TV sau internet. Aplicarea taxei de cinci lei pe luna ar putea aduce RCS&RDS venituri de aproximativ 8 milioane de euro pana la finele anului, in cazul in care decizia s-ar aplica doar unui milion de clienti.

[zf.ro]

"Oferta este valabila de acum doua zile. Abonamentele costa fie 2 euro pe luna, fie cinci lei pe luna – ambele incluzand taxa pe valoarea adaugata", explica operatorii din call-center-ele RCS&RDS.

Ce e ciudat e ca suntem in 21 mai si pe mine nu m-a anuntat nimeni, de la ei. Mi-au bagat pe gat telefonul, l-au montat si acum au de gand sa-mi ceara bani?

Am sa-i chem sa mi-l scoata, oricum nu am dat nici un telefon prin intermediul lor de cand l-au pus. In plus mi-au adus la un moment dat si un telefon mobil care cica era tot moca… 

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
15 comentarii
  1. elaul 21 May 2010 @ 11:06
    Raspunde
  2. fulgerica 21 May 2010 @ 11:27

    RDS suge.

    Raspunde
  3. ann 21 May 2010 @ 11:34

    am sunat la RDS, si mi-au zis ca este taxa de mentenanta, nu abonament; nu ne-au informat, pt ca factura s-a emis de 2 zile si oricum faptul ca s-ar putea sa platim mentenanta era mentionat in contract :d

    Raspunde
  4. Andy 21 May 2010 @ 12:24

    Is destepti, cel putin o luna iau bani de la toti… din cate am inteles s-ar strange ceva cash… Chiar daca renunta oamenii la telefoane, luna asta tot o platesc.

    Raspunde
  5. criserb 21 May 2010 @ 12:45

    Mda… si o parte vor renunta in prima luna dar mai sunt unii care nici nu vor baga de seama cei 5 lei in plus si se vor tepui mai multe luni la rand :)

    Raspunde
  6. maddy 21 May 2010 @ 16:12

    eu am renuntat la telefonul fix acum cateva luni cand m`am mutat dar am 2 digimobile.

    Raspunde
  7. raca 24 May 2010 @ 23:22

    Nu pot sa cred ca v-a tras-o RCS-ul tocmai voua, clientii lor fideli care platesc 50 de posturi TV si vad 100 :)

    Raspunde
  8. Marius 26 May 2010 @ 12:06

    Iata de ce niciodata nu am avut incredere in nimic gratuit…there is always a catch because there is no free lunch.
    Nu va pripiti cu decizii,am inteles ca daca vrei sa renunti la telefonie te pun sa semnezi un nou contract pe mai multe luni.Asta pana te enervezi si reziliezi tot…definitiv.Firma e condusa de un ungur…la ce va asteptati?Ar trebui sa reziliem in masa,ca sa se invete minte acesti smecheri.

    Raspunde
  9. criserb 26 May 2010 @ 12:17

    Ai incercat tu sa renunti la telefonie?

    Raspunde
  10. Marius 26 May 2010 @ 12:32

    Deocamdata nu.Sa vedem ce se mai intampla,am vazut multi oameni suparati pe buna dreptate ce vor invada OPC cu reclamatii.Exista un precedent cu UPC pentru o situatie mai putin grava.

    Raspunde
  11. Radu 5 Jul 2010 @ 16:39

    Am fost pe 29 Iunie sa-i notific (conform contractului) ca renunt la telefonul fix si mi-au zis ca rezilierile se primesc doar intre 1-15 ale lunii si intra in vigoare de la 1 ale lunii urmatoare – am inghitit-o, am facut plangere la [email protected] si
    azi, 5 Iulie am fost sa repet figura. Surpriza stupiza – daca vreau sa renunt la telefon trebuie sa semnez o hartie prin care MA OBLIG sa nu reziliez 16 luni. Am zis ca-i las telefonul si sa-mi semneze de primire – nu, ca ea nu poate face asta. Sau semnez pe 16 luni, sau raman cu telefonul (pe care oricum nu-l folosesc) in brate si cu teaxa de mentenanta de 5RON la serviciul gratuit. Apropos, am contract de cablu TV din 2003 si de Internet (plus telefon) din 2006 – robia pe 16 luni se aplica ambelor contracte ca mi-au facut cont unic :d . O sa fac o noua plangere la OPC
    Cred ca e cea mai buna polictica de Customer Retention de pe piata ever !!!!

    Raspunde
  12. monis 1 Aug 2010 @ 16:40

    :o Dar au voie sa te oblige sa ramai client la ei 16 luni daca renunti la un serviciu la care ai dreptul sa renunti? Mi se pare incredibil ce poate face aceasta companie..si eu care vroiam sa ma mut la ei…Sigur nu voi face aceasta miscare.

    Raspunde
  13. monis 4 Aug 2010 @ 00:35

    Din categoria radeti-plangeti un filmulet realizat de un client nemultumit al celor de la RDS:

    http://www.youtube.com/watch?v=wRKVSnr6IAw
    http://www.youtube.com/watch?v=T8tLHO9wd-w

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)