Sari la conținut

Redescopera Romania pe doua roti – harta

visurat

Sambata inainte sa plec in Fagaras m-am intalnit cu Visurat la o cafea. O cafea matinala, undeva pe la ora 6 si ceva. Am povestit, sau mai bine zis Sebi mi-a povestit tot felul de intamplari din turul lui si mi-a adus un cadou misto.

In cele din urma mi-a aratat harta completa, cu toate stampilele puse. Fiecare stampila are povestea ei, fiecare judet povestea lui. Sunt locuri care merita vizitate in Romania, sunt locuri unde nu are nici un sens sa ajungi. Pentru detalii intrati la Sebi pe blog sa vedeti ce merita si ce nu merita vizitat in tara asta.

(Click pe poza pentru a o mari, sau click dreapta, open in new window pentru o dimensiune mai mare)

redescopera romania pe doua roti harta

A fost un tur de forta care nu e la indemana oricui. Sunt multi care se lauda ca pot face asa ceva dar eu as prefera sa dovedeasca. De vorbit e usor iar noua ne place maxim sa ne dam cu parerea, iar cand e vorba de facut ceva… mai greu :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Marius 17 Aug 2011 @ 10:49

    Nu vreau sa supar pe nimeni, dar am mai gasit un tur al Romaniei … Pe 2 roti si 2 picioare. Am citit pe nerasuflate povestile/povestirile si mi-am bucurat ochii cu fotografii din cele mai frumoase si nestiute locuri. Deci, http://2roti2picioare.blogspot.com/2011/06/dor-de-duca_3733.html

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)