Sari la conținut

Visurat la Bucuresti

Dupa cum stiti (si daca nu stiti aflati acum) Visurat, este implicat intr-un proiect mare si frumos. E vorba de Redescopera Romania pe doua roti. Intamplarile de pe traseu, de pana acum, le puteti citi chiar la el pe blog. In weekend Sebi impreuna cu Robert (partenerul de calatorie) au fost in Bucuresti iar eu am avut placerea sa-i am ca oaspeti.

A fost prima data cand l-am vazut pe Sebi si nu-mi pare rau ca l-am invitat la mine. E un om cu care ai ce sa povestesti, de la care ai ce invata, un super tip cu care ne-am simtit foarte bine. Imi pare rau ca timpul nu a facut posibila si o intalnire mai lunga cu Denisa dar cu siguranta va mai exista si o data viitoare.

visurat

In filmuletul de mai sus ii aveti pe cei doi protagonisti ai "Redescopera Romania pe doua roti" intr-o scurta plimbare prin Bucuresti. Povestea "Bucurestiului" o veti putea citi la Sebi pe blog, cat de curand. Sunt convins ca o sa va placa pentru ca are lucruri interesante de spus despre drumul, deloc usor, pe care il face prin tara.

 

Redescopera Romania pe doua roti” este un proiect www.visurat.ro si Petrom, sustinut de Microsoft Internet Explorer 9, Romtelecom, Autozone si Panasonic. Parteneri media: Trilulilu.ro, Top Gear si Realitatea.net.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Amzis 11 Jul 2011 @ 17:32

    interesant. brava lor

    Raspunde
  2. sandu ionut 12 Jul 2011 @ 10:47

    fain fain…

    Raspunde
  3. Blogatu 12 Jul 2011 @ 10:49

    Foarte interesant, astept articolul de la VisUrat

    Raspunde
  4. criserb 12 Jul 2011 @ 11:06

    @Blogatu – In momentul in care ai postat tu comentariul de mai sus, articolul lui Visurat era deja online, vezi la el pe blog ;)

    Raspunde
  5. liviu_roro 12 Jul 2011 @ 12:45

    in min 09:05 ii taie fata meganului…penalizareee

    Raspunde
  6. Gasca de la AutoZone 12 Jul 2011 @ 13:00

    si noua ne-a placut tare mult de ei. speram sa aiba o calatorie superba pana la finalul campaniei si sa fie feriti de evenimente nedorite.
    regretam ca nu am vazut-o si pe Denisuca, insa cine stie? :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)