Sari la conținut

Reduceri la dezinfectanți de calitate

Prietenii de la decuratenie.ro au săptămâna asta o ofertă foarte mișto așa că zic să profitați de ea, având în vedere că tot este o perioadă în care fiecare dintre noi avem nevoie și cumpărăm tot felul de produse pentru dezinfectat.

Produsele lor sunt produse fabricate în Germania, avizate de Ministerul Sănătății, au o calitate superioară și, spre deosebire de alte produse vândute pe piață, chiar fac ceea ce spun: dezinfectează și protejează împotriva virusurilor, bacteriilor și ciupercilor.

Intrați pe site și vedeți că în perioada 26 Octombrie – 31 Octombrie, beneficiați de o reducere de 15% la achiziția oricărui produs din categoria “DEZINFECTANT”.

Lista produselor dezinfectante, o puteti găsi aici. Eu le-am încercat pe toate și cel mai mult îmi plac produsele de la SOS, îmi e mai comod cu pulverizatorul acela, dar am și în buzunar și un Gel dezinfectant de la Heitmann, micuț, de 55ml.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Ulei de canepa 12 Nov 2020 @ 16:49

    Acum e nevoie de reducere la dezinfectanti avand in vedere cerera :))

    Raspunde
  2. cetateabistrita 7 May 2021 @ 11:55

    Mersi de recomandare, chiar aveam nevoie de asta! Si daca este cu un discout bine venit sa fie

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)