Sari la conținut

Spitalele private cum stau cu dezinfectantul pe care îl folosesc, oare sunt la fel de praf ca cele de stat?

DEZINFECTANTUL FOLOSIT ÎN 2.000 DE SĂLI DE OPERAȚIE DIN ROMÂNIA ARE O SUBSTANȚĂ ACTIVĂ DILUATĂ DE 10 ORI!

sursa

Dragilor, bănuiesc că știți cu toții despre ancheta condusă de Tolontan. Dacă nu știți e cazul să vă deschideți ochii și să citiți aici și în mai multe articole de pe blogul lui.

Echipa care investighează problema a făcut ea analize substanțelor dezinfectante, ce se folosesc prin spitale și a ajuns la rezultatul citat mai sus.

Ce să mai zic, e clar să suntem de toată jena și că probabil nimeni nu o să răspundă pentru asta vreodată. C-așa-i la noi. Morții sunt vinovați.

Deci, un dezinfectantul ăla are o substanță activă de 10 ori mai mică decât ar fi normal să fie. Faceți voi niște comparații și puneți în produsele pe care le consumați de 10 ori mai puțin … (completați cu ce vreți) și o să vedeți cât este de gravă situația.

Și pe lângă asta, gândiți-vă că din ce consumați voi, nu se poare dacă aveți doar 10% din ceea ce este trecut pe ambalaj.

În schimb, cu 10% substanță activă, față de 100% se mai și moare.

Să ne amintim de tragedia Colectiv, unde majoritatea au murit din cauza infecțiilor luate prin spitale?

Ei bine… nu o să răspundă nimeni.

Satul, cel care trebuie să ne asigure un sistem de sănătate decent, nu numai că nu face asta, dar ne mai și oferă, bonus, șanse cât mai mari să ne îmbolnăvim și mai rău. Și apoi, tot statul plătește pentru zilele în plus de spitalizare, pentru a încerca să repare ceva, dacă se mai poate.

Acum eu am o altă întrebare. Oare cei care plătesc bani grei, lună de lună, pentru a avea niște servicii mai bune la spitalele private, oare se bucură de aceleași substanțe, care conțin de 10 ori mai puțină substanță activă?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. cartus 28 Apr 2016 @ 11:48

    Parca era o lista pe acolo cu ce spitale din Bucuresti au luat marfa lor….

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)