Sari la conținut

Restaurantul Perla – Giurgiu

Pentru ca la un moment dat va recomandam tot felul de locuri in care puteti sa mergeti in weekend, azi am sa va recomand Restaurantul Perla din Judetul Giurgiu.

6146808

Este aprope de Bucuresti, in juma de ora sunteti acolo. Este restaurantul la care am mers azi cu Pitica si cu Mo si am bagat in noi peste, mult peste.

De la aperitiv, la ciorba si la felul doi numai peste. Ne-a placut si vi-l recomand si voua.

Ca sa ajungeti la el e foarte simplu, tot inainte de cum intrati in Giurgiu. Nu va abateti de la drum, mergeti drept. La un moment dat o sa vedeti portul, chiar o sa treceti pe langa el si nu departe de asta este restaurantul de care va vorbeam.

Este asezat pe malul dunarii, iar de la masa se poate admira cu usurinta tara vecina, Bulgaria.

Probabil vara este mai frumos, o sa ne intoarcem acolo sa vedem :P

[sursa poza]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
14 comentarii
  1. Crox 22 Feb 2009 @ 15:50

    arata cam nashpa rau de tot, macar mancarea sa fie buna

    Raspunde
  2. criserb 22 Feb 2009 @ 23:08

    Da, nu arata bine de loc… si eu am crezut ca e naspa, mai ales ca da impresia de restaurant din ala comunist, dar mancarea face totul :) Testeaza-l si sa-mi zici daca am gresit :P

    Raspunde
  3. GGD 22 Feb 2009 @ 23:23

    Stiu de foarte mult timp restaurantul,prima oara am fost cu taica-miu acolo,acum aproape 7 ani si de atunci il stiu.am fost si anu trecut si am observat ca in materie de mancare nu e nimic schimbat,adica e foarte buna.
    noaptea e frumos acolo,se vede frumos. ;)
    @criserb: data viitoare poate mai culegi si pe altii. :D

    Raspunde
  4. Adina 23 Feb 2009 @ 14:57

    Restaurantul este foarte ok. Am fost si noi de multe ori acolo pentru ca este foarte aproape de Bucuresti, iar ultima data cand am stat pe terasa in port ancorase un vas pe care erau artisti de la circ. Cand mai treci sa vizitezi si gara (e la nici 100 de metri de restaurant)… are o statuie foarte frumoasa in interior care merita vazuta, fie si pentru ca evoca o anumita perioada.

    Raspunde
  5. mariana 25 Feb 2009 @ 17:18

    Am fost acum 2-3 saptamani, intr-o duminica ploioasa si erau foarte multi tineri pe “faleza”. N-am coborat din masina doar pentru cateva poze. Veneam de la un pescuit pe canalul ARA si pe Dunarica. Am prins un somn bun. Fain!

    Raspunde
  6. Raca 25 Feb 2009 @ 18:33

    Bine ma ca le spui tuturor de el, acum n-o sa mai gasesc loc nici acolo. Ma jur ca nu-ti mai recomand nici un restaurant care-mi place :)

    Raspunde
  7. mo 25 Feb 2009 @ 18:46

    raca,
    e bine sa spuna, ca asa l-am facut si eu sambata sa mearga sa mancam peste la Giurgiu!!! tu ai fost doar ghid pentru localizare…

    Raspunde
  8. alexa 23 Aug 2009 @ 13:14

    este cel mai bun restaurant din oras. merita sa incercati;)

    Raspunde
  9. alexa 23 Aug 2009 @ 13:15

    apropo au construit si un hotel:x

    Raspunde
  10. ml 22 Sep 2009 @ 10:24

    Si preturile cum sunt oameni buni?

    Raspunde
  11. criserb 22 Sep 2009 @ 10:38

    Preturile sunt ok, nu sunt mari, dar nici nu as putea sa iti zic ca e ieftin. E ok :)

    Raspunde
  12. Alina 8 Mar 2012 @ 19:09

    Am fost si noi asta vara.. pe terasa plin de muste, si mancarea a fost super pana cand un caine comunitar a vomitat langa masa mea…. am intrebat ospatarul de ce sunt cainii pe terasa a dat din umeri. Bucataria arata nasol si mi-au adus un “fresh” cu helas.. ca asa se face la ei. Incercati..:)

    Raspunde
  13. bogdan 25 Mar 2012 @ 23:19

    Vazind cite comentarii pozitive are localul din Giurgiu,am decis sa fac o oprire azi pt aa testa.Sa fiu la obiect:
    -servire execrabila .O chelnerita indolenta ,care ne-a lasat sa asteptam inutil de mult.Atitudine de om care sta si asteapta ostentativ bacsis
    -ciorba de peste comandata ,a uitat sa o aduca
    -saramura de crap:peste foarte gras,preparat in graba ,fara a lasa focul sa isi faca treaba.Zeama de saramura preparata pur si simplu cu bulion ordinar,patrunjel si ulei.daca mai continea si altele ,nu am mai sesizat din cauza fatului ca era si rece
    -mujdeiul ,despre care multi zic pe site-uri care se prezuma ca s-ar ocupa de gastronomie,ca e foarte bun ,era pur si simplu o spalatura ordinara si starvezie,la care singurul fapt notabil era pretul.
    -limonada -care costa ca si in multe alte locuri nejustificat de mult-era preparata cu helas .
    -o ambianta de circiuma de provincie ,cu pretentii.

    Raspunde
  14. criserb 26 Mar 2012 @ 02:49

    S-au tampit si astia…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)