Sari la conținut

Rol.ro – noi furam de la altii, dar va tinem voua lectii de morala

Ieri pe 9gag.com apre poza de mai jos.

furtaciune_rol.ro

Astazi, cei de la ROL.ro, fura poza respectiva, o pun la ei pe pagina de facebook, ii scot watermark-ul si baga un text in limba romana peste poza.

furtaciune_rol.ro1

Totusi, chiar daca mesajul este bun, cum poti sa furi ceva si apoi sa tii lectii de moralitate?

Daca tot am deschis poza, am citit si cateva comentarii. Ia priviti cate persoane sunt de acord cu asa ceva. Oare e de bine?

furtaciune_rol.ro2

Parerea mea despre cei care se cred superiori, o stiti, nu are rost sa ma repet…

Astept parerea voastra. Se aseamna cu cea a celor de mai sus?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Sher 14 Mar 2013 @ 03:27

    Cocalari

    Raspunde
  2. sip 14 Mar 2013 @ 06:40

    Mare-i gradina lui Dumnezeu ….

    Raspunde
  3. Eugen 14 Mar 2013 @ 09:57

    Vad des atitudine d’asta de cocalar prost in trafic.
    O singura data am “ripostat” si ar fi excelent daca s-ar intampla mai des (in limita posibilitatii bineinteles).
    Eram pe strada Iani Buzoiani, mergand in coloana spre podul Grant. Este o strada cu o banda pe sens, destul de “inghesuita”. Pe contrasens cocalarii zburdau, furand coloana, profitand de faptul ca dinspre pod nu prea vin masini. Bineinteles ca se aglomerau toti la intrare pe pod, ceea ce facea asteptarea mea si mai lunga.
    M-am saturat la un moment dat, avand si chef de “scandal” si m-am mutat pe contrasens, pastrand pozitionarea fata de coloana. A incercat un idiot sa treaca de mine pe trotuarul de vis-a-vis dar n-a avut loc fiindca nu prea l-am lasat. Am mers asa pana la intrare pe podul Grant, nu a venit nicio masina din fata, era coloana in spatele meu pe contrasens. “Colegii” din coloana au inteles si apreciat ce fac, chiar m-au ajutat sa nu ii lase sa intre in coloana.
    Mi-au umplut frigiderul, probabil, dar m-am simtit tare bine sa il vad pe cocalar in oglinda cum avea spume la gura ca nu il las sa treaca.
    Stiu, tine de chef, de spatiu, de strada, de mai multe. Dar cand se poate hai sa facem mai des treburi d’astea, noi “oile care stau in turma”.

    Raspunde
  4. Robert 14 Mar 2013 @ 11:59

    Si ce-i ala “permis auto”?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)