Sari la conținut

Romania – Slovenia la fotbal

Picture 037Dupa cum probabil v-ati dat seama nu mai sunt un prea mare admirator al Nationalei Romaniei de fotbal. Mi s-a cam luat, dar ieri m-am uitat, cu interes as putea zice, la ultimul meci amical dinaintea startului preliminariilor pentru calificarea la Campionatul Mondial.

Am sperat sa vad o schimbare, sa vad o sclipire o raza de speranta in revenirea tricolorilor.

N-am vazut. Am vazut o echipa debusolata, ce alerga fara nicio noima dupa minge, cu o aparare praf.

Asta e mi-am zis… poate la urmatorul Campionat Mondial o sa avem si noi o sansa.

Ce m-a uimit insa, au fost declaratiile ce le-am vazut la stiri, declaratiile lui Piturca si a altor oameni cu pretentii in fotbal (daca exista asa ceva).

Cum ca echipa se misca bine, ca mai sunt mici chestii de reparat, dar per total avem sanse.

Ori eu m-am uitat la alt meci, ori oamenii astia sunt prea naivi. Cum sa spui ca avem sanse si ca mai e de reparat pe ici pe colo cand nationala era varza? Ma intreb, pe astia, inainte sa dea declaratii, nu-i verifica nimeni daca nu cumva au fumat ceva dubios?

Imi pare rau ca am sentimentul asta, nici nu mai stiu cat timp a trecut de cand ma uitam cu mandrie la nationala, cand ieseam in strada sa ma bucur de victoria lor, mult, mult prea mult timp.

Ma intreb, cand or sa revina acele vremuri? O sa le mai prindem noi oare?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. octavian 17 Aug 2012 @ 09:48

    eu nici nu am stiu ca e meci :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)