Sari la conținut

Vorbiti de meci de parca Romania a castigat

romania-la-campionatul-european-de-fotbalCa sa fie clar si peste trecerea timpului, sa stim despre ce meci era vorba, era vorba despre Ungaria – Romania (2-2)

Citesc pe net, pe tot felul de siteuri de sport (niste gunoaie as spune, fara legatura cu meciul), ca Romania s-a descurcat minunat si a scos un rezultat bun.

Bai fratilor, ori sun eu chior, ori aia sunt idioti. Cum adica a scos un rezultat bun? Ceva nu-i ok. Romania a jucat ca o cizma (de Ungaria nu vorbesc ca ea nu ma intereseaza), ce-am vazut la TV nu se poate numi echipa nationala, nu se poate numi nici cum. Unde era mingea acolo era si gramada. Nu aveau nici o tehnica, nu aveau nicio strategie, nu aveau nimic.

Nu erau capabili sa fuga, nu erau capabili de nimic.

Au scos un amarat de egal, pe un stadion fara suporteri (oare cum era cu un stadion plin?!). Sa ma scuzati, dar si cea mai proasta echia din campionat cred ca putea face chestia asta.

Echipa noastra nationala este o rusine pentru fotbalul romanesc, Piturca de asemenea. Cu o astfel de echipa chiar nu imi doresc sa mergem mai departe. Sa mergem pentru ce, sa ne facem de cacao mai incolo? Mai bine nu, mai bine stam acasa si o sa mergem la un campionat atunci cand o sa meritam. Atunci cand o sa stim sa jucam fotbal, atunci cand o stim sa alergam 90 de minute, atunci cand o sa avem un antrenor, capabil.

Deci, ca sa nu ma intind prea mult, echipa nationala de fotbal a romaniei este o rusine, o echipa fara viitor, asa cum este in acest moment intreg fotbalul romanesc.

Si va rog, nu-mi vorbiti de "un rezultat bun" am vazut si eu meciul si… mai bine ma uitam la Romanii au talent, aia chiar sunt peste echipa noastra nationala.

Ma doar cand va spun aceste lucruri, dar asta este adevarul…. trist, dar adevarat.

P.S. Regret ca a dat Mutu gol, nu merita sa zica ca l-a egalat pe Hagi, pe langa Hagi, Mutu este un nimeni.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. Iulian 23 Mar 2013 @ 02:01

    Pai tocmai de asta a scos un rezultat bun, din cauza felului cum a jucat, deplorabil. E ca si cum ar face Insulele Feroe egal cu Ungaria, normal ca ar zice ca au scos un rezultat bun. Asa si aici.

    Raspunde
  2. sip 23 Mar 2013 @ 08:47

    Oare de ce am gandit si eu la fel ca tine …
    Cu o asemenea echipa nu are rost sa ne calificam , ne vom face de rusine pe tot globul pamantesc ! Pacat !

    Raspunde
  3. vlad 23 Mar 2013 @ 11:53

    Cat mai e Piturca la nationala eu nu ma mai uit la niciun meci. Nu au nicio tactica si mai face si schimbari aiurea. Tine in teren “fotbalisti” de care nu a auzit nimeni si care nu sunt capabili sa joace in echipa nationala.
    In ceea ce il priveste pe Mutu, eu unul ma bucur ca a dat gol. Chiar daca nu-l poate egala pe Hagi, a demonstrat ca inca e un jucator bun, e jucator de nationala si ca Piturca a gresit cand nu l-a bagat sa joace.
    Oricum, cu asa echipa nu meritam sa ne calificam.

    Raspunde
  4. Piturca este bun 23 Mar 2013 @ 12:24

    Piturca este bun. ce vrei sa faca? astea-s conditiile. cat a fost el la steaua s-au descurcat cat de cat. acum steaua e in rahat, deci nu da vina pe piturca. cat despre Mutu, am o parere mai buna despre el decat despre Hagi care, hai sa ne amintim: a venit la steaua in mom. in care era mare deja, cand echipa era legata si castigase deja meciuri mari, CU PITURCA IN ECHIPA. Hagi este un dobitoc. tot ce a stiut sa faca e sa dea ghiulele de la 20 de metri.
    dovada ca are low IQ este faptul ca nu e in stare sa antreneze de nici o culoare. acum se joaca pe bani. nimeni nu e atras de nationala. isi baga toti picioarele in ea. mutu a imbatranit, in plus nimeni nu e interesat sa joace la nationala. joaca in dorul lelii ca sa se conserve pentru meciurile pe care le au la echipele straine de club. asta e sistemul, astea sunt rezultatele. nu are piturca vina aicea.

    Raspunde
  5. Cip 23 Mar 2013 @ 14:45

    Mutu ar trebui sa se tina de cluburi, droguri si femei, nu mai are rost sa se chinuie cu fotbalul ca il cam bate conceptul.
    Piturca nu mi se pare un antrenor prost, dar pare ca este manipulat de diverse persoane si are interese in a promova anumite petarde de jucatori. Nu prea mai are ce cauta la echipa nationala, insa cine altcineva? Avem putini antrenori buni (Lucescu, Petrescu, Reghecampf mai nou, poate Rednic, de Boloni nu mai stiu mare lucru) si din aia nici unul nu cred ca se baga sa antreneze nationala.

    Raspunde
  6. Iulian 23 Mar 2013 @ 16:31

    Astia care spuneti ca Piturca e antrenor bun, ati vazut meciul de aseara? Pai si eu ii schimbam la pauza pe Grozav si Stancu. Sa nu uitam cate puncte a facut Piturca doar pe baza de noroc si cate pe baza de strategie gandita (aici nu includem va rog pasele lungi la nimereala).

    Raspunde
  7. Alex 23 Mar 2013 @ 17:28

    ..am ajuns sa ne bucuram la un egal cu ungurii.. asta ne e valoarea.
    imi place de tipul de mai sus care zice intr-un comentariu ca “steaua este de rahat” .
    “fratele meleu”, te-ai uitat la televizor anul asta?

    Raspunde
  8. Lucian 23 Mar 2013 @ 17:55

    Vezi, problema este ca adevaratii jucatori nu prea doresc sa mai joace la nationala….ma refer la Sapunaru (mult mai bun ca si Chiriches), Radoi, Chivu….

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)