Sari la conținut

S-a dat unda verde la exproprieri

news-20090804-05454102-imageIn sfarsit o lege buna si la noi. Pana acum daca aveai teren in zona prin care urma sa treaca o autostrada sau in calea altui proiect de interes national, puteai sa te judeci cu statul si sa ceri cat vroiai tu pe respectivul teren. De acum se pare ca lucrurile se schimba si statul o sa iti ia terenul cu sau fara voia ta.

Terenul v-a fi predat constructorului care poate sa-si continue lucrarile imediat. Nu o sa mai fie, ca pana acum, cand constructorul se putea apuca de lucru doar dupa ce se finaliza procesul.

Pana la urma e ceva normal. Trebuie pus interesul national pe primul loc si nu cel personal. Prea se castigau bani frumosi de catre smecherasii care aflau pe unde o sa treaca autostrada si isi cumparau teren in zona, la preturi de nimic, dupa care, cand autostrada se apropia vindeau terenul la preturi de pana la 70 de ori mai mari…

Poate acum o sa se miste lucrurile mai bine… sa speram macar :)

[mai multe detalii aici si aici]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Andy 21 Oct 2010 @ 10:40

    Le ramaneau prea putini bani de furat dupa ce plateau exproprierile ? :)

    Solutia e buna, dar sa vedem daca se si pune in practica si daca se si CONSTRUIESTE ceva in tara asta.

    Raspunde
  2. dan 21 Oct 2010 @ 15:19

    Sunteti naivi, legea asta o sa permita multe abuzuri legale.
    :o

    Raspunde
  3. valu 21 Oct 2010 @ 19:45

    sa creada domnii care sant invidiosi pe propietari ca o sa dea cat vrea statul bani de mizerie 2 euro cedo spune cuvantul avocatii ne apara !!!

    Raspunde
  4. sip 22 Oct 2010 @ 12:11

    O lege de mult asteptata .

    Raspunde
  5. alin 22 Oct 2010 @ 13:30

    Legea e buna. Dar tot cu spagi se va lasa. Ca se stie doar cine sunt marii drumari. Mai trebuie modificata si legea cu contestatiile de la licitatii. Ca si acolo se pierde o gramada de timp.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)