Sari la conținut

Multumim UniCredit Tiriac Bank

lumina-pentru-usiciDe cand scriu pe blog aleg sa sustin anumite proiecte, cele in care cred si care sper sa se finalizeze cu bine. Asa a fost si proiectul Lumina pentru Ursici, proiect pe care l-a initiat Free Miorita si despre care am scris aici.

Nu a trecut o luna de cand am scris acel post, iar acum problema Ursici-lor este rezolvata.

Nu, datorita mie, datorita tuturor celor care au scris despre acest subiect, datorita tuturor care au facut dusa mai departe povestea Ursici-lor. Au raspandit vestea si pana la urma a ajuns la urechea Ancai Nuta (director de comunicare) de la UniCredit Tirac Bank. Desi Anca era plecata din tara, in concediu, a reusit sa mobilizeze lucrurile si in numai doua zile UniCredit Tirac Bank a luat hotararea sa acopere costurile intregului proiect de la Ursici.

Acest lucru nu reusea fara initiativa lui Iulian de la Free Miorita, fara implicarea online-ului si fara Anca de la UniCredit.

Noi am dus vestea mai departe, UniCredit-ul a putut sa rezolve problema.

Impreuna am facut un lucru frumos, iar cei din Ursici o sa aiba lumina. Asta era scopul iar el a fost atins.

Pentru asta eu vreau sa multumesc inca o data UniCredit-ului (prima data am facut-o aici) si ma bucur ca am ales sa colaborez cu o astfel de banca care se implica in aceste proiecte.

P.S. Sa nu-l uitam totusi pe Manafu, care se pare ca a avut un rol important in finalizarea acestui proiect.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)