Sari la conținut
comentarii Facebook
10 comentarii
  1. v9 18 Apr 2011 @ 13:46

    Stiu ca e pacat pentru bietele animale dar parca nu se mai poate trai cu ele in oras. Locul lor este in casa unde oamenii sa aiba grija de ele si sa fie iubite. E dur dar bravo celor cu initiativa.

    Raspunde
  2. alin 18 Apr 2011 @ 17:14

    Pai doar asa se poate scapa de ei. Primaria plateste aceste comando-uri pe ascuns si rezolva problema. Ca legal si oficial in tara asta de cacao nu se poate face nimic. Bravo primariei Deva !!!

    Raspunde
  3. simona 18 Apr 2011 @ 21:38

    Eh pe dracu bravo!! Ce metoda e asta sa ii impusti pe strada??? Mama in ce tara de cretini traim! Ne miram ca in Romania nu se face nimic ca lumea, pai cum sa se faca cand traim ca intr-o jungla, o tara de primitivi!
    Si va rog sa nu incepeti iar cu ia-i acasa, cu poze cu oameni muscati, am zis ca nu sunt de acord cu metoda, nu inseamna ca sunt de acord sa fie pe strada.

    Raspunde
  4. Bubul 19 Apr 2011 @ 15:02

    Ia-i acasa! :))) sper sa moara in chinuri toti “aparatorii”cainilor bagabonzi care nu fac nimic decat sa agite spiritele pe net!

    Raspunde
  5. simona 19 Apr 2011 @ 15:12

    Bine c-ai inceput cu moara stricata! Voi astia care sunteti impotriva cainilor vagabonzi nu stiti mai mult. Si eu sper sa moara in chinuri groaznice toti aia care adopta violenta impotriva animalelor! Nu sunt de acord sa fie pe strada, da nici sa fie chinuite, asta e clar. Iar mie mi se pare ca tu agiti spiritele. E democratie, fiecare isi spune parerea, no offense!

    Raspunde
  6. skrintitu 19 Apr 2011 @ 21:00

    @simona: Am o curiozitate, din comentariul tau inteleg ca esti PRO caini vagabonzi, lucru care sincer nu stiu ce inseamna exact.. cum se manifesta o asemenea chestie PRO CAINII VAGABONZI ? Ma refer ca si conduita sociala, actiune si reactie. De ex. daca dai de mancare unui caine maidanez esti PRO? iar dupa 2 ore daca te duci pana la bunica si vreo 2 caini tabara pe tine si dai cu o piatra catre ei esti CONTRA?

    Raspunde
  7. simona 19 Apr 2011 @ 22:40

    Nu stiu ce ai inteles tu din comentariul meu si cat iti trebuie ca sa intelegi un mesaj. Din ce am scris reiese clar ca sunt impotriva violentei asupra animalelor, nu stiu de unde faza cu PRO si CONTRA??? Sun doua cuvinte in mare voga acu si nu stiam??

    Raspunde
  8. simona 19 Apr 2011 @ 22:42

    * Sunt doua cuvinte…

    Raspunde
  9. skrintitu 19 Apr 2011 @ 23:00

    @simona: hai sa-i facem aici lu Serb de un simpozion in comentarii :) Deci, faza cu PRO si CONTRA, mi-am “permis” sa o subinteleg exact din spusele tale si anume “Voi astia care sunteti impotriva cainilor vagabonzi nu stiti mai mult.” de unde stiu ca impotriva si contra sunt sinonime. Era o simpla intrebare la care puteai raspunde fara sa o iei ca pe un afront si total pe langa, cat despre cat imi trebuie mie sa inteleg un mesaj, evident f putin in comparatie cu cat iti trebuie tie sa dai un raspuns la obiect si dintr-un “condei” relaxat :)

    Raspunde
  10. Ciprian 20 Apr 2011 @ 22:57

    iar vrei sa agiti spiritele? :))

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)