Sari la conținut

Sa mearga Romania la Rio sau nu?

Na ca iar scriu de fotbal, desi am tot zis ca nu am sa mai scriu…

ale-838611111111111111

Tot aud ca mai avem un meci, un ultim meci in care trebuie sa dam totul ca sa mergem la Rio. Pana aici nimic in neregula. Totusi, de ce sa dam totul acum in ultimul meci, pana acum n-am avut timp, sau care a fost problema.

Sincer sa va spun eu vad problema asa. Nu meritam sa mergem la Rio si nu meritam pentru ca nu avem ce cauta acolo alaturi de cele mai mari valori ale lumii.

Pana acum n-am aratat nimic, ce ne face sa credem ca la Rio o sa aratam ceva? Ah, sa mergem acolo doar pentru palmares, sa mai bifam un Campionat Mondial?

Nah, eu prefer sa stam acasa. Sa facem si economie si sa nu se mai duca mai marii fotbalului romanesc pe acolo pe banii nostri. Daca nu ne calificam nu au niciun motiv sa se duca, cel putin nu pe banii nostri. Apoi, daca nu ne calificam o sa ne uitam cu totul altfel la CM, o sa putem privi un fotbal adevarat (sau nu) relaxati, fara emotii patriotice.

Asta este parerea mea, parere pe care as vrea sa mi-o respectati. Nu este vorba ca nu sunt patriot, sunt, sunt chiar maxim de patriot, dar atunci cand vad ca toate merg prost, prefer sa le tin la mine in curte si sa nu ne facem de cacao la un nivel mult mai mare.

Cat despre Piturca… sa-l tot vedem la nationala, este ceea ce meritam ;)

Si totusi, voi ce va doriti, vreti sa junga nationala la Rio sau nu? Si de ce?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Ionela 18 Nov 2013 @ 22:33

    “sunt chiar maxim de nationalist” – ma faci sa rad :D
    Parca vroiai sa pleci din tara, sa te faci ungur :)

    Raspunde
  2. criserb 19 Nov 2013 @ 00:16

    @Ionela – ha? :) Pe asta de unde ai scos-o?

    Raspunde
  3. Crox 19 Nov 2013 @ 00:59

    Asta ii spuneam si eu azi unui grec. Dar ii spuneam ca nici Grecia nu merita calificarea. Pacat de alte echipe care rateaza un loc la Rio. Loc ocupat circumstantial de o echipa parazitara care inca se mai hraneste din succesele altor generatii. Oricare va fi aceea. Daca e sa aleg totusi, sper sa fie Romania parazitara calificata la Rio.

    Raspunde
  4. rivi 19 Nov 2013 @ 12:47

    o parere pertinenta. piturca ne-a adus aici, lui ii datoram niste laude. restul, mai bine acasa

    Raspunde
  5. Mariana 19 Nov 2013 @ 17:56

    Vom vedea diseara daca nationala Romaniei va merge la Rio. Daca echipa va avea iarasi ca titulari pe Lobont si Cocis nu trebuie “sa ne facem griji” ca vom merge in Brazilia. :))

    Raspunde
  6. criserb 20 Nov 2013 @ 01:42

    @Mariana – am vazut ;)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)