Sari la conținut

Sampon impotriva matretii

head&shouldersMa spal pe cap de foarte mult timp cu Head & Shoulders. Foarte mult timp insemnand ca nu-mi aduc aminte de cand, probabil de peste 10 ani dar de dimineata mi-a trecut prin cap un gand: Ce-ar fi sa-mi schimb samponul.

Stiu ca am ales Head & Shoulders atunci cand mi-am dat seama ca este singurul sampon care indeparteaza cu succes matreaza. De cand il folosesc nu am mai avut, pentru mine e foarte bun. Am auzit ca nu pentru toata lumea, dar pentru mine a facut minuni.

Nu stiu de ce as vrea sa-l schimb, sau daca chiar as vrea, dar e bine de stiut ca atunci cand intentionez sa o fac, sa stiu cu ce sa-l inlocuiesc. Voi cu ce va spalati pe cap? Stiti vreun alt sampon bun impotriva matretii, unul de care sa ziceti ca sunteti foarte multumit?

Mentionez ca acest post nu este un post publicitar ci doar o curiozitate de-a mea.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
22 comentarii
  1. raca 8 Jul 2009 @ 13:59

    Da prietene, pe mine m-a invatat colega de camera sa dau 50RON pe flaconasul de sampon Vichy. E bun, parul mai imi pica maxim 1 kg/zi, matreata mai am doar 3 kg/zi. Si mi se pare ca imi lasa parul moale si catifelat… :)

    Spala-te cu ce-o fi si nu-ti mai pune atatea probleme inutile.

    Raspunde
  2. cristi 8 Jul 2009 @ 14:03

    vichy dercos – singurul care imi diminueaza productia … definitiv nu cred ca e posibil sa scap decat daca ma rad 3cm sub pielea capului :)… :((

    Raspunde
  3. PussyCat 8 Jul 2009 @ 15:02

    mie mi s-a parut intotdeauna idioata denumirea : head and Shoulders. (aka cap si umeri ) :))

    Raspunde
  4. criserb 8 Jul 2009 @ 15:05

    Mda… dar ti-am zis, la mine isi face treaba 100%

    Raspunde
  5. Cameleon 8 Jul 2009 @ 15:24

    Şi eu am avut probleme cu mătreaţa şi am folosit H&S cam ca tine, că deja nici nu-mi aduc aminte de când. În ultima vreme am folosit Clear, Garnier Fructis, Wash&Go fără să-mi reapară mătreaţa. În fond şi la urma urmei, dacă te uiţi la lista de “ingrediente”, de exemplu H&S şi W&Go sunt 99% identice. Diferă ordinea şi reclama…

    Raspunde
  6. Cameleon 8 Jul 2009 @ 15:27

    @PussyCat – H&S a fost primul şampon care a fost exclusiv pentru îndepărtarea mătreţii. Numele mi se pare cea mai bună reclamă pe care poate avea H&S pentru că îndepărtează mătreaţa… de unde? De pe sprâncene şi barbă? Nu. Ci de pe cap şi de pe umeri…

    Raspunde
  7. octavian 8 Jul 2009 @ 16:02

    si eu tot H&D folosesc, si e bun. Pot sa folosesc orice ca nu am probleme cu matreata.

    Mada a incercat Vichi si Klorane, dar nu prea e multumita!

    Raspunde
  8. BL0G.RO 8 Jul 2009 @ 20:41

    Clear for men isi face traba la mine…

    Raspunde
  9. criserb 8 Jul 2009 @ 22:28

    @raca – Colega de camera zici…:-w

    Raspunde
  10. raca 8 Jul 2009 @ 23:03

    hi hi hi >:)

    Baga vichy ca si noi ca sa nu mai ai bani de masinuta :P

    Raspunde
  11. george 8 Jul 2009 @ 23:16

    Stiti macar cate motive exista pt acea deshuamare a scalpului, stiti de cate feluri este matreata? Nu cred, va spun eu:

    Matreata este de 2 feluri:
    1. Grasa – cea care apare sup forma unor fulgi mari care stau lipiti pe firul de par, apare in general la persoane grase sau cu alimentatie bazata pe grasimi.
    2. Uscata -apare sub forma cea mai des intalnita, cea care te ninge. Este cauzata in general de un scalp f uscat sau mult stres.

    De ele nu scapi pt ca nu le ai, tu le cauzezi, nu va schimbati samponul ca nu va mai place sau va plictiseste utulizarea lui de f mult timp, produse sunt multe, si sincer nu am dispozitia sa stau sa va povestesc de fiecare in parte, e tarziu si sunt obosit. Incercati sa nu mai luati samponul doar ca miroase frumos, citeste despre el, vezi ce contine, nu-l mirosi, daca iti place il iei.
    Maine revin si va dau detali despre mai multe produse.

    Raspunde
  12. Cameleon 9 Jul 2009 @ 07:18

    @george – eşti foarte tare Georgică ;)) ia sa vă spun io câte mătreţi este… aia pe care o au persoanele obeze şi aia pe care o au persoanele stresate. Deci îţi dai seama că grasele care se mai şi stresează că tocmai au băgat în ele au amândouă? După care zici “si sincer nu am dispozitia sa stau sa va povestesc de fiecare in parte, e tarziu si sunt obosit.” :-@ Păi de ce nu vrei tu să revii mai bine dimineaţa că când o să ai dispoziţia şi nu vei fi obosit, că probabil va avea mai mult sens ceea scrii şi mai puţină aroganţă =;

    Cei care sunt interesaţi de conţinutul şamponului Head&Shoulders http://householdproducts.nlm.nih.gov/cgi-bin/household/brands?tbl=brands&id=16003413

    Raspunde
  13. george 9 Jul 2009 @ 09:36

    @cameleon. buna si tie.
    l’oreal:
    gama masculina-samponul : purete
    gama feminina-samponul :
    instant clear,tratamentul se numeste power clear
    wella:
    samponu samponul:remove,tratamentul mai contine o lotiune si un peeling.gama este :sp
    joico: daily treatment
    goldwell: samponul: DualSenses Scalp Regulation Anti-Dandruff,tratamentul mai contine,Regulation Energizing Hair Tonic
    cred ca ajung,pe toate le gasiti in saloane de coafura,nu la supermarket

    Raspunde
  14. naty 9 Jul 2009 @ 11:37

    Prima data in viata mea mi a aparut matreaza cam in urma cu un an. M am enervat rau, am incercat 100 de sampoane ( chiar si profesionale ) marea majoritate de la l’oreal. Pana intr o zi cand mi a zis o prietena ca ea de la l’oreal facea matreata si sa incerc H&S. And so i did – si mi place!Acum am incercat Clear pt ca era cadou la o revista, si pot spune ca nu e la fel de bun ca H&S.
    Vreau sa mai fac o mentiune si anume sa va uitati atent la ingrdientele folosite la fabricarea produselor si daca contin PARABENI sa LE EVITATI pt ca e cancerigen. Parabenii pot aparea folositi sub forma de Propylparaben, Metylparaben etc. Pe piata de vest nu se mai permite vanzarea produselor care au in continut acest ingredient, asa ca pana si renumitele produse gen Vichy, Avene daca sunt din stocurile vechi contin parabeni si se vand LA NOI. ( Acest ingredient se gaseste in gelurile de dus, sapunuri lichide, creme de corp, creme de plaja, fond de ten, pudre, rujuri etc.) Produsele PALMOLIVE nu au acest ingredient, si va spun asta pt ca am verificat – nu fac reclama .

    Raspunde
  15. criserb 9 Jul 2009 @ 11:48

    Merci naty de informatii, sunt foarte utile mai ales pentru mine care recunosc ca nu stiam acest lucru.

    Raspunde
  16. Vali 9 Jul 2009 @ 12:21

    un sampon pentru parul gras foloseste cineva? poate e cineva care poate da un sfat.

    Raspunde
  17. mario 9 Jul 2009 @ 14:30

    Foarte tare postul asta, mai ales ca criserb, Andy, raca si subsemnatul avem atata par pe cap de ne putem spala lejer cu o cana de apa :)) Mai conteaza samponul? :P

    Raspunde
  18. Croxxx 9 Jul 2009 @ 14:33

    Elseve anticasant!

    Raspunde
  19. george 9 Jul 2009 @ 21:59

    @vali
    wella regulate
    gasesti in saloane

    Raspunde
  20. Alina 12 Jul 2009 @ 10:04

    Depinde de cat de grava e problema. Daca inca functioneaza sampoanele de supermarket sau coafor e super bine, mai greu cand nu mai merge nimic.
    Cel mai bine apelezi la produse de farmacie pentru ca e clar ca e o pb de piele de care sincer, nu o sa scapi niciodata.
    Pot recomanda Stiprox, dar nu stiu daca e comercializat si in Romania.
    http://www.parasolder.com/parapharmacie/stiefel/stiprox-1-5-shampooing-antipelliculaire-soin-intensif-100-ml/product_info.php/products_id/37373
    Ce mi se pare mie curios este, de ce majoritatea persoanelor cu pb de matreata sunt barbati?

    Raspunde
  21. Vali 13 Jul 2009 @ 16:13

    @george

    ms george pentru raspuns. o sa-l incerc si p`asta..

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)