Sari la conținut

Ghid de anulare a amenzilor radar

Te-a oprit radarul pe motiv ca goneai automobilul cu viteza peste limita legala? Ai primit o amenda usturatoare si puncte de penalizare? Sau poate chiar ti s-a ridicat permisul pe motiv ca ai depasit cu peste 50 km/h limita legala in localitate? Q Magazine va prezinta, in exclusivitate, un ghid de anulare a amenzilor radar!

Nu e niciun motiv real de ingrijorare pentru ca, de cele mai multe ori, agentii rutieri abuzeaza de aparatul radar, iar multi nu stiu sau nu vor sa completeze un proces verbal de contraventie, dupa cum cere legea. Asa ca amenda poate fi lesne anulata, iar permisul ridicat pentru trei luni poate fi recuperat in doar cateva zile. Cum anume? Aflati in continuare, gratie unei ample investigatii facute de reporterii nostri atat asupra fenomenului in sine, cat si a practicii judiciare in domeniu.

Citeste tot articolul »

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. Andy 8 Jul 2009 @ 10:47

    Thank you :D

    Raspunde
  2. PussyCat 8 Jul 2009 @ 15:09

    sa speram ca va functiona :D ca de testat..are cine sa testeze metoda :))

    Raspunde
  3. sip 8 Jul 2009 @ 16:54

    Foarte “educativ” … cred ca voi prelua articolul .
    E bine sa-l cunoasca cat mai multa lume, dar nu va recomand sa fiti cei in cauza .
    Folositi antiradarul, daca-l aveti, nu ca d-l Criserb.com, va ajunta in 90% din cazuri, iar in cazuri exceptionale (vi s-a luat carnetul) atunci aveti in vedere si postul de mai sus – mai aveti o sansa, sansa sa greseasca domnii …

    Raspunde
  4. Mircea 8 Jul 2009 @ 18:27

    Stiu ca probabil va suna ciudat, insa ce s-ar intampla daca am circula legal? Poate un 10km/h in plus prin localitate si 20-30km/h in plus in afara. Insa nu pot sa vad cum ajuta articole “educative” de genul asta.
    Bizonul care merge cu mai mult de 50km/h peste limita legala nu ar tb sa mai conduca deloc. La fel cei care au impresia ca prin localitate sunt in afara localitatii.
    Nu te opreste nimeni daca mergi cu o viteza in limitele bunului simt si deschizi putin ochii la drum.

    Raspunde
  5. Andy 8 Jul 2009 @ 19:00

    Mircea, sunt cazuri in care te opreste pt ca ai 61 cu drumul gol… so…

    Raspunde
  6. criserb 8 Jul 2009 @ 21:30

    @Mircea – Uite aici un caz concret

    Raspunde
  7. Mircea 9 Jul 2009 @ 02:15

    Eu nu zic de tablagii aia pe care nu ii duce capul la mai mult. Din cauza ca nu am patit-o niciodata, imi place sa cred ca aia sunt exceptia.

    Raspunde
  8. sip 9 Jul 2009 @ 07:16

    @Mircea – Nu s-ar intampla nimic daca am circula corect.
    Daca semnele de circulatie ar fi puse cu cap,cunosc foarte multe cazuri, in sate, unde trotuarele sunt la 10 m, stanga dreapta de sosea, dar indicatorul este de obligatoriu 50. In strainatate in asemenea cazuri este 90.
    Daca marcajele ar fi si gandite,in totalitate. Ma refer la Defileul Jiului unde un destept a tras linie continua din Petrosani pana in Sadu nu mai poti depasi cca 30 de km. Ei chiar cred ca cineva merge dupa un tractor atata…
    In rest sa sti ca eu nu merg decat in foarte putine cazuri peste 130. Ma cam incadrez in baremurile tale.
    Si inca ceva : cand am spus “eductiv” m-am referit la faptul ca in tara noastra legile trebuiesc cunoscute de toata lumea, cu atat maimult de politisti, ori:
    – sa te amendeze folosind un aparat neverificat metrologic;
    – sa te fotografieze unul si sa te opreasca altul;
    si multe, multe altele nu mi se pare de loc corect.
    Tie cum ti se par toate astea ?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)