Sari la conținut

Săptămâni Românești

Nu a trecut nici măcar un an de când am putut să mâncăm mici și sandviș cu porc la Mc Donald’s și uite că ne pregătesc o campanie nouă. La fel ca anul trecut campania se numește “Săptămâni Românești” și se desfășoară între 22 aprilie și 30 mai. Eu sincer abia aștept să testez noile produse. Știu că anul trecut am fost cam reticent, dar după ce le-am gustat am lăudat campania. Să sperăm că anul ăsta o să fie la fel.

https://www.youtube.com/watch?v=DNhQ3iUuAX0

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Marius 23 Apr 2014 @ 14:18

    Gunoaie.. si scumpe pe deasupra. O shaorma e de 10 ori mai cinstita decat gunoaiele astea.

    Raspunde
  2. criserb 23 Apr 2014 @ 14:20

    @Marius – zici asta și cu toate astea mai vizitezi Mc-ul din când în când…

    Raspunde
  3. Dragos 23 Apr 2014 @ 18:19

    Mizerii de plastic, gusturi romanesti my ass, un gust romanesc se da din materie prima naturala nu din plastic made in USA. Adica din legume de la noi din pamant si din animale crescute la noi in ferme…nu din pasta rosie din cine stie ce tuburi si branza topita in care numai ei stiu ce au topit ca branza sigur nu e. Poate le zice cineva si astora de la Mc ca din design nu se schimba nimic, trebuie umblat la materia prima.

    PS Eu sunt curios cati stiu ca “cheese-ul” ala din Hamburger si Cheesburger nu e cascaval ci branza topita, care btw e cea mai toxica branza ever.

    Raspunde
  4. Dragos 23 Apr 2014 @ 18:21

    Ah si un mesaj pentru agentia care a facut spotul de mai sus, domnisoara pare mai degraba fiica domnului din video, nu nevasta. Asa, un sfat, pe viitor, mai mult atentie la casting.

    Raspunde
  5. 230v 24 Apr 2014 @ 23:31

    Dupa ce ca Mec-ul vinde fast food si mancare nesanatoasa pe termen lung acum mai si promoveaza mancatul la 12 noaptea. Naspa reclama. Dar nah, baga in creier gurmandului ca la orice ora poate hali o pifteluta si un o bucata de porc.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)