Sari la conținut

Scutece la emag?!

Probabil este o idee buna. Ei zic acolo:

Stim ca ti-ar placea sa ai scutece livrate acasa, exact cand iti trebuie si in cele mai economice pachete. Pentru asta am creat programul eMAG Baby Care: comanzi un pachet, maine il ai acasa si apoi iti reamintim in timp util cand sa ti-l livram pe urmatorul. Simplu!

Totusi mie mi se pare ciudat pentru ca emag e un magazin care a inceput cu electronice si calculatoare. Acum sa vad ca vand scutece mi se pare mult cam mult.

Poate idea e ok, dar nu cred ca se incadreaza pe profilul siteului. Dar… pana la urma de ce nu, daca poti sa-ti comanzi tot ceea ce ai nevoie dintr-un singur loc poate ca pana la urma e ok.

So, daca aveti nevoie de scutece, intrati aici si vedeti daca sunt ok. Nu imi dau seama daca preturile sunt bune, asta ramane sa-mi spuneti voi.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. un Prost 11 Jun 2012 @ 11:10

    Este foarte buna initiativa lor de a aduce din ce in ce mai multe produse noi. Mie mi-ar placea sa pot gasi orice in acest magazin. Sunt client fidel si mai imi place ca pot cumpara si cu CardAvantaj atunci cand nu dispun de toti banii odata.

    Raspunde
  2. Alina 11 Jun 2012 @ 11:13

    Copieaza Amazon :)
    http://www.amazon.co.uk/gp/subscribe-and-save/details/index.html
    M-am gandit si eu sa ma abonez dar e mai mare daraua decat ocaua.

    Raspunde
  3. ionut 11 Jun 2012 @ 15:04

    4 – 5 lei peste auchan…aiurea, pampers acasa…pentru comozi , poate fi o alternativa…

    Raspunde
  4. TyT 11 Jun 2012 @ 16:32

    Parera mea este ca ideea este geniala. Eu mereu uitam sa ii cumpar scutece la fata , noroc acum ca de un an nu mai le mai folosim .

    Raspunde
  5. skrintitu 11 Jun 2012 @ 16:32

    Lasa ca mai nou am vazut ca au si icoane ;)

    Raspunde
  6. Cristian 11 Jun 2012 @ 17:47

    Or sa aiba si resigilate? Nu dau si la bucata? Pot sa fac retur la produs?
    Orice magazin poate sa vinda orice. Dar trebuie facut un site separat sau sa fie deja categorii mult mai multe si sa ii zica – asa cum e in Voluntari – Magazinul universal 1 milion si 1 de asticole. Categorii acum sunt cam asa: laptopuri, componente, electronice, …pampers…. e asa, peste mina, se vede pe site ca nu e facut pentru alte categorii. Dar hai sa vindem orice oricui oricum. Ca ne numim Emag. Urmeaza pastile, haine, parfumuri, ceasuri, incaltaminte, tigari, mincare (shaorma am vazut ca arata bine in newsletterul de acum vreo 2 luni !!!), masini, mobila, case, sapun, training online, bilete avion-tren-autobuz-metrou, bilete excursii, bilete concerte, abonamente connex, dialog si cosmorom…orice vrea muschiul lor, noi cumparam ca e de la Emag. Ce bine e.la Emag.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)